Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ridless Empire [?] FC Dzikie Kabanosy
kosmoos Tactiek Pro 2
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 55.8
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Soudek is nu in balbezit. Nəcəfsoy begaat een overtreding. Soudek raakt geblesseerd tijdens het duel. Soudek met een snel genomen vrije trap. Brene springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Zasusz is nu in balbezit. Zasusz geeft een hoge lob. Pennaccino heeft problemen om de bal te vangen. Temel is nu in balbezit. Temel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Catarrinho met een snelle inworp. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Depeccati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bizunovičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - FC Dzikie Kabanosy 0:1

18e minuut.
Nəcəfsoy probeert naar een medespeler te passen. den Goei is nu in balbezit. Zasusz onderschept slim de pass. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Bizunovičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Nəcəfsoy is nu in balbezit. Nəcəfsoy passt de bal met de wreef. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel schiet op doel. Bizunovičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Harlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šepa rent richting de bal. Šepa probeert naar een medespeler te passen. Depeccati bereikt de bal nog maar net als eerste. Depeccati geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brene krijgt zijn hoofd ertegen. Enginar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ridless Empire [?] - FC Dzikie Kabanosy 1:1

28e minuut.
Catarrinho speelt de bal door. Šepa speelt de bal door. Harlem probeert naar een medespeler te passen. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene draait met de bal, schiet en ... Enginar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Leino is nu in balbezit. Leino geeft een hoge lob. Brene rent richting de bal. Brene haalt uit met een fantastische trap. Enginar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - FC Dzikie Kabanosy 2:1

44e minuut.
Depeccati bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante onderschept slim de pass. Infante probeert naar een medespeler te passen. Temel is nu in balbezit. Temel haalt uit met een fantastische trap. Bizunovičius bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 63%, FC Dzikie Kabanosy 37%.
Ridless Empire [?] - FC Dzikie Kabanosy 2:1

52e minuut.
Klungelig pakt Šepa de bal. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. den Goei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! den Goei krijgt een gele kaart. Zasusz raakt geblesseerd tijdens het duel. Infante legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bizunovičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Harlem passt de bal met de wreef. Stopyra met een sublieme pass. Brene is nu in balbezit. Brene haalt uit met een fantastische trap. Casagrande probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
den Goei heeft problemen om de bal te vangen. Zasusz rent richting de bal. den Goei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zasusz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zasusz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ridless Empire [?] - FC Dzikie Kabanosy 2:2

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Catarrinho met een snelle inworp. den Goei is nu in balbezit. Zasusz onderschept slim de pass. Zasusz geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Corona met een snelle inworp. Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho met een sublieme pass. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Corona met een sublieme pass. Mares rent richting de bal. Mares met een sublieme pass. Leino rent richting de bal. Leino geeft de bal voor. Enginar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brene rent richting de bal. Brene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - FC Dzikie Kabanosy 3:2

88e minuut.
Infante is nu in balbezit. Infante passt de bal in één keer door. Pennaccino bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel onderschept slim de pass. Temel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mainardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfsoy probeert naar een medespeler te passen. Šepa speelt de bal door. Brene is nu in balbezit. Brene haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 58%, FC Dzikie Kabanosy 42%.
Ridless Empire [?] - FC Dzikie Kabanosy 3:2