Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dzikie Kabanosy Ridless Empire [?]
Pro 2 Tactiek kosmoos
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 55.2
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Stopyra is nu in balbezit. Brene is nu in balbezit. Aleksandrović rent richting de bal. Stopyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopyra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. da Bilha verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mares. Mares krijgt een gele kaart.

8e minuut.
da Bilha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Bilha speelt de bal door. Stopyra rent richting de bal. Stopyra haalt uit met een fantastische trap. Casagrande probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wernecki heeft problemen om de bal te vangen. Wernecki geeft een lange en hoge pass. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stopyra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nəcəfsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wernecki speelt de bal door. Mainardi rent richting de bal. Mainardi geeft een hoge lob. Zasusz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Infante heeft problemen om de bal te vangen. Infante passt de bal met de wreef. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Ridless Empire [?] 1:0

18e minuut.
Casagrande geeft een lange en hoge pass. Nəcəfsoy is nu in balbezit. Nəcəfsoy passt de bal met de wreef. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Ridless Empire [?] 2:0

21e minuut.
Catarrinho kopt de bal weg. Ocampos bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel onderschept slim de pass. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Bizunovičius bokst de bal weg.

28e minuut.
da Bilha verovert de bal door een tackle van achteren. da Bilha speelt de bal door. Oviedo met een sublieme pass. Brene rent richting de bal. Brene draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Stopyra heeft problemen om de bal te vangen. Mares rent richting de bal. Stopyra onderschept slim de pass. Stopyra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Casagrande de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Brene de bal. Stopyra rent richting de bal. Infante legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stopyra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. da Bilha neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Oviedo passt de bal met de wreef. Brene is nu in balbezit. Mainardi begaat een overtreding. Mainardi krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Brene onderschept slim de pass. Brene met een sublieme pass. Kounadis rent richting de bal. Kounadis haalt uit met een fantastische trap. Enginar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Ridless Empire [?] 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dzikie Kabanosy 65%, Ridless Empire [?] 35%.
FC Dzikie Kabanosy - Ridless Empire [?] 2:1

46e minuut.
Lozano geeft een hoge lob. Stopyra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stopyra passt de bal in één keer door. Brene is nu in balbezit. Brene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Brene kopt de bal weg. Stopyra rent richting de bal. da Bilha geeft de bal voor. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lozano probeert naar een medespeler te passen. Kounadis is nu in balbezit. Corona begaat een overtreding. Corona krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Kounadis geeft een hoge lob. Enginar probeert naar een medespeler te passen. Nəcəfsoy speelt de bal door. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Bizunovičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Fichera bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfsoy met een sublieme pass. Temel is nu in balbezit. Temel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Catarrinho passt de bal zonder na te denken. Ocampos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampos geeft een hoge lob. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Enginar trapt de bal weg. Stopyra kopt de bal weg. Brene rent richting de bal. Brene haalt uit met een fantastische trap. Enginar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dzikie Kabanosy 55%, Ridless Empire [?] 45%.
FC Dzikie Kabanosy - Ridless Empire [?] 2:1