Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tetrahydro K.S. Siedlce
bratanek Tactiek atak1
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 50.1
excellent Schieten good
formidable Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Brtiš is nu in balbezit. Brtiš speelt de bal door. Mekhloufi speelt de bal door. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brtiš zal de hoekschop nemen. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - K.S. Siedlce 1:0

9e minuut.
Sarantis met de inworp. Brtiš rent richting de bal. Brtiš passt de bal met de wreef. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - K.S. Siedlce 2:0

11e minuut.
Prado met een sublieme pass. Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi passt de bal in één keer door. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Leifsson bokst de bal weg.

15e minuut.
Gospodinov verovert de bal door een tackle van achteren. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi passt de bal met de wreef. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Leifsson bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mekhloufi zal de hoekschop nemen. Gospodinov kopt de bal weg. Leifsson bokst de bal weg. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - K.S. Siedlce 3:0

20e minuut.
Brtiš speelt de bal door. Prado rent richting de bal. Prado passt de bal in één keer door. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi passt de bal zonder na te denken. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - K.S. Siedlce 4:0

28e minuut.
Mekhloufi speelt de bal door. Prado is nu in balbezit. Prado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Keruzoré de bal. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Gospodinov geeft de bal voor. Inworp. Brtiš met een snelle inworp. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Brtiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtiš passt de bal zonder na te denken. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Leifsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - K.S. Siedlce 5:0

44e minuut.
Klungelig pakt Sarantis de bal. Kapusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapusta probeert naar een medespeler te passen. Jakubec is nu in balbezit. Jakubec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 34%, K.S. Siedlce 66%.
tetrahydro - K.S. Siedlce 5:0

52e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado probeert naar een medespeler te passen. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - K.S. Siedlce 6:0

58e minuut.
Prado speelt de bal door. Brtiš heeft problemen om de bal te vangen. Staško speelt de bal door. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Keruzoré stond buitenspel. Quiñónez komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Brtiš heeft problemen om de bal te vangen. Prado rent richting de bal. Prado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mekhloufi de bal. Mekhloufi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Blom passt de bal met de wreef. Brtiš is nu in balbezit. Brtiš geeft een lange en hoge pass. Quiñónez is nu in balbezit. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap. Leifsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Sanders met een sublieme pass. Brtiš heeft problemen om de bal te vangen. Brtiš speelt de bal door. Mekhloufi heeft problemen om de bal te vangen. Mekhloufi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Blom probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mekhloufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekhloufi passt de bal zonder na te denken. Prado rent richting de bal. Prado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Brtiš passt de bal met de wreef. Prado is nu in balbezit. Prado passt de bal met de wreef. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Gospodinov neemt vlug de vrije trap. Sanders kopt de bal weg. Mekhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado rent richting de bal. Prado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Quiñónez rent richting de bal. Gospodinov rent richting de bal. Quiñónez onderschept slim de pass. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap. Leifsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 31%, K.S. Siedlce 69%.
tetrahydro - K.S. Siedlce 6:0