Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ridless Empire [?] Pepik United
kosmoos Tactiek Nowa
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 45.1
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


16e minuut.
Claerbout verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kounadis zal de hoekschop nemen. Tseberopoulos onderschept slim de pass. Fichera geeft een hoge lob. Pătru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - Pepik United 1:0

21e minuut.
Claerbout bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Kounadis met een snelle inworp. da Bilha geeft een hoge lob. Brene krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fichera probeert naar een medespeler te passen. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo geeft een lange en hoge pass. Brene rent richting de bal. Brene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - Pepik United 2:0

31e minuut.
Oviedo geeft een lange en hoge pass. Kounadis is nu in balbezit. Renwick legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kounadis raakt geblesseerd tijdens het duel. Brene kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal. Pătru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - Pepik United 3:0

33e minuut.
Fichera probeert naar een medespeler te passen. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Selymes moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Selymes schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Claerbout geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lozano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kounadis is nu in balbezit. Kounadis draait met de bal, schiet en ... Pătru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 42%, Pepik United 58%.
Ridless Empire [?] - Pepik United 3:0

53e minuut.
Ocampos bereikt de bal nog maar net als eerste. da Bilha speelt de bal door. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo geeft de bal voor. Brene maakt een snoekduik en kopt de bal. Pătru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - Pepik United 4:0

57e minuut.
Stopyra rent richting de bal. Stopyra passt de bal met de wreef. Brene heeft problemen om de bal te vangen. Brene haalt uit met een fantastische trap. Tseberopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Pătru bokst de bal weg. Stopyra is nu in balbezit. Stopyra schiet op doel. Pătru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - Pepik United 5:0

63e minuut.
Wernecki geeft de bal voor. Kelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo onderschept slim de pass. Oviedo geeft de bal voor. Brene maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - Pepik United 6:0

67e minuut.
Brene rent richting de bal. Brene speelt de bal door. Fichera is nu in balbezit. Oviedo geeft een hoge lob. Brene springt en kopt de bal. Pătru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stopyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopyra haalt uit met een fantastische trap. Pătru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Laranjinha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacEachan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Laranjinha de bal onder controle te krijgen. Tosobu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosobu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Oviedo geeft de bal voor. Laranjinha rent richting de bal. Lozano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lozano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 26%, Pepik United 74%.
Ridless Empire [?] - Pepik United 6:0