Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huk spadającego liścia ZlejeCieJarzynka
główny diament Tactiek 433
46% Balbezit 54%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 45.9
goed Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Heavy probeert naar een medespeler te passen. Domecki is nu in balbezit. Sgambati legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sgambati krijgt een gele kaart. Domecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Froment legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Huk spadającego liścia - ZlejeCieJarzynka 0:1

3e minuut.
Heavy bereikt de bal nog maar net als eerste. Heavy geeft de bal voor. Domecki is nu in balbezit. Domecki haalt uit met een fantastische trap. MacKessock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huk spadającego liścia - ZlejeCieJarzynka 0:2

8e minuut.
Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa passt de bal met de wreef. Domecki is nu in balbezit. Domecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huk spadającego liścia - ZlejeCieJarzynka 0:3

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heavy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet rent richting de bal. Martinet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Mucović met een sublieme pass. Tamé rent richting de bal. Tamé passt de bal in één keer door. Banaszewski rent richting de bal. Banaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ortega kopt de bal weg. Tamé met een sublieme pass. Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski haalt uit met een fantastische trap. Wielki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huk spadającego liścia - ZlejeCieJarzynka 1:3

27e minuut.
Heavy geeft de bal voor. Mucović met een sublieme pass. Daar is Oncică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oncică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huk spadającego liścia - ZlejeCieJarzynka 2:3

29e minuut.
Daar is Kapor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapor geeft een hoge lob. Oncică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Banaszewski rent richting de bal. Banaszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Daar is Chiţa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapor is nu in balbezit. Banaszewski onderschept slim de pass. Banaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huk spadającego liścia - ZlejeCieJarzynka 3:3

40e minuut.
Chiţa probeert naar een medespeler te passen. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet passt de bal in één keer door. Domecki rent richting de bal. Domecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Banaszewski kan de bal niet met de borst controleren. Parobczy rent richting de bal. Banaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banaszewski krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Klepacki is nu in balbezit. Klepacki geeft een lange en hoge pass. Domecki rent richting de bal. Domecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huk spadającego liścia - ZlejeCieJarzynka 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huk spadającego liścia 37%, ZlejeCieJarzynka 63%.
Huk spadającego liścia - ZlejeCieJarzynka 3:4

54e minuut.
Wrona verovert de bal door een tackle van achteren. Wrona met een sublieme pass. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski draait met de bal, schiet en ... Wielki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huk spadającego liścia - ZlejeCieJarzynka 4:4

57e minuut.
Klepacki met een snelle inworp. Mucović speelt de bal door. Banaszewski is nu in balbezit. Oncică rent richting de bal. Oncică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wielki trapt de bal weg. Heavy is nu in balbezit. Heavy passt de bal zonder na te denken. Martinet rent richting de bal. Martinet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wielki trapt de bal weg. Mucović speelt de bal door. Oncică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncică schiet op doel. Wielki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dobrava kopt de bal weg. Domecki rent richting de bal. Domecki passt de bal zonder na te denken. Mucović met een sublieme pass. Banaszewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Huk spadającego liścia - ZlejeCieJarzynka 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huk spadającego liścia 41%, ZlejeCieJarzynka 59%.
Huk spadającego liścia - ZlejeCieJarzynka 5:4