Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dzikie Kabanosy F.C. Sosnówka
Pro 2 Tactiek czyżu
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.3 gemiddelde waardering 46.5
uitstekend Schieten solide
solide Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Enginar speelt de bal door. Cocker rent richting de bal. Cocker geeft een hoge lob. Kaucsar rent richting de bal. Kaucsar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - F.C. Sosnówka 0:1

10e minuut.
Nəcəfsoy passt de bal in één keer door. Daar is Zasusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante is nu in balbezit. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Muzikant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cerroni heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dzikie Kabanosy - F.C. Sosnówka 1:1

18e minuut.
Mainardi geeft de bal voor. Daar is Temel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šajin. Šajin krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Elliotsson speelt de bal door. Šajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Šajin passt de bal in één keer door. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mares geeft de bal voor. Nəcəfsoy probeert naar een medespeler te passen. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz schiet op doel. Muzikant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - F.C. Sosnówka 2:1

40e minuut.
Kaucsar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corona rent richting de bal. Corona passt de bal in één keer door. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dzikie Kabanosy 42%, F.C. Sosnówka 58%.
FC Dzikie Kabanosy - F.C. Sosnówka 2:1

52e minuut.
Hácha rent richting de bal. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante speelt de bal door. Temel rent richting de bal. Temel schiet op doel. Muzikant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Zasusz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dubilis komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Saravakos geeft de bal voor. Kaucsar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corona speelt de bal door. Dubilis rent richting de bal. Dubilis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cocker geeft de bal voor. Kaucsar rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Aleksandrović ... Strafschop! Aleksandrović is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kaucsar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Elliotsson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Enginar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dzikie Kabanosy - F.C. Sosnówka 2:2

67e minuut.
Cocker geeft een hoge lob. Kaucsar is nu in balbezit. Casagrande tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaucsar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Elliotsson wilt de vrije trap nemen. Enginar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Corryn is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Corryn rent richting de bal. Corryn haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Daar is Nəcəfsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəcəfsoy passt de bal met de wreef. Hácha bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel onderschept slim de pass. Temel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Campos passt de bal met de wreef. Elliotsson rent richting de bal. Elliotsson passt de bal in één keer door. Kaucsar rent richting de bal. Kaucsar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dzikie Kabanosy 43%, F.C. Sosnówka 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dzikie Kabanosy - F.C. Sosnówka 2:2