Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Siedlce FC Dzikie Kabanosy
atak1 Tactiek Pro 2
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 50.9
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Oltenescu speelt de bal door. Jakubec heeft problemen om de bal te vangen. Yengeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Siedlce - FC Dzikie Kabanosy 1:0

20e minuut.
Rusoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante onderschept slim de pass. Infante passt de bal zonder na te denken. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Temel heeft problemen om de bal te vangen. Temel schiet op doel. Leifsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S. Siedlce - FC Dzikie Kabanosy 1:1

31e minuut.
Mares geeft een lange en hoge pass. Sălăjean kopt de bal weg. Nəcəfsoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jakubec rent richting de bal. Jakubec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Staško de bal. Nəcəfsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfsoy passt de bal zonder na te denken. Temel is nu in balbezit. Temel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Yengeç passt de bal in één keer door. Jakubec is nu in balbezit. Jakubec passt de bal in één keer door. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Siedlce 51%, FC Dzikie Kabanosy 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S. Siedlce - FC Dzikie Kabanosy 1:1

47e minuut.
Gospodinov geeft de bal voor. Iarca kopt de bal weg. Maniago heeft problemen om de bal te vangen. Jakubec is nu in balbezit. Jakubec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Yengeç passt de bal in één keer door. Daar is Jakubec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mainardi begaat een overtreding. Mainardi krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Zasusz is nu in balbezit. Zasusz passt de bal zonder na te denken. Temel rent richting de bal. Temel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Siedlce - FC Dzikie Kabanosy 1:2

78e minuut.
Iarca rent richting de bal. Iarca passt de bal in één keer door. Mares rent richting de bal. Yengeç verovert de bal door een tackle van achteren. Yengeç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iarca rent richting de bal. Iarca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S. Siedlce - FC Dzikie Kabanosy 2:2

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oltenescu met een snelle inworp. Casagrande speelt de bal door. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Temel rent richting de bal. Temel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Siedlce - FC Dzikie Kabanosy 2:3

82e minuut.
Sălăjean verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăjean probeert naar een medespeler te passen. Jakubec rent richting de bal. Yengeç is nu in balbezit. Yengeç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kapusta geeft een hoge lob. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande geeft een lange en hoge pass. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel schiet op doel. Leifsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Casagrande onderschept slim de pass. Casagrande geeft de bal voor. Temel rent richting de bal. Temel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Siedlce - FC Dzikie Kabanosy 2:4

90e minuut.
Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel met een sublieme pass. Ganz is nu in balbezit. Zasusz verovert de bal door een tackle van achteren. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Siedlce 48%, FC Dzikie Kabanosy 52%.
K.S. Siedlce - FC Dzikie Kabanosy 2:4