Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pepik United Huk spadającego liścia
Nowa Tactiek główny diament
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
33.9 gemiddelde waardering 43.9
average Schieten average
weak Passen good
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Pańczyszyn kopt de bal weg. Mucović geeft een hoge lob. Tamé rent richting de bal. Tamé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gregorczyk probeert naar een medespeler te passen. Pańczyszyn heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wrona. Wrona krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Gregorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega speelt de bal door. Riller is nu in balbezit. Riller schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Wrona rent richting de bal. Wrona passt de bal zonder na te denken. Oncică rent richting de bal. Oncică schiet op doel. Szeléndi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Stoparek onderschept slim de pass. Asilefe is nu in balbezit. Stoparek verovert de bal door een tackle van achteren. Stoparek schiet op doel. MacKessock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - Huk spadającego liścia 1:0

44e minuut.
Mucović kopt de bal weg. Oncică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncică passt de bal zonder na te denken. Tamé heeft problemen om de bal te vangen. Tamé schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepik United 65%, Huk spadającego liścia 35%.
Pepik United - Huk spadającego liścia 1:0

47e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega geeft een lange en hoge pass. Daar is Sołdecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamé bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamé haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Mucović met een snelle inworp. Oncică rent richting de bal. Oncică passt de bal in één keer door. Tamé bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ortega onderschept slim de pass. Ortega geeft een lange en hoge pass. Riller kopt de bal weg. Tamé bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamé draait met de bal, schiet en ... Szeléndi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sołdecki de bal. Tamé bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Wrona geeft een lange en hoge pass. Drzewoszewski rent richting de bal. Oncică onderschept slim de pass. Tamé is nu in balbezit. Tamé schiet op doel. Szeléndi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oncică rent richting de bal. Oncică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski passt de bal zonder na te denken. Ortega met een sublieme pass. Riller rent richting de bal. Riller geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ortega rent richting de bal. Ortega passt de bal zonder na te denken. Oncică is nu in balbezit. Oncică draait met de bal, schiet en ... Szeléndi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pepik United - Huk spadającego liścia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepik United 66%, Huk spadającego liścia 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pepik United - Huk spadającego liścia 1:1