Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZlejeCieJarzynka tetrahydro
433 Tactiek bratanek
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 59.9
goed Schieten uitstekend
goed Passen formidabel
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Klungelig pakt Keruzoré de bal. Kapor is nu in balbezit. Keruzoré onderschept slim de pass. Keruzoré schiet op doel. Wielki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Prado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kapor de bal. Keruzoré verovert de bal door een tackle van achteren. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Wielki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Dobrava geeft een lange en hoge pass. Deserta rent richting de bal. Deserta passt de bal zonder na te denken. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Klepacki de bal. Brtiš rent richting de bal. Brtiš passt de bal met de wreef. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klepacki geeft de bal voor. Chwieduk probeert de bal aan de voet te houden. Martinet is nu in balbezit. Martinet draait met de bal, schiet en ... Sędziak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZlejeCieJarzynka - tetrahydro 1:0

21e minuut.
Keruzoré heeft problemen om de bal te vangen. Prado is nu in balbezit. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kapor de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Keruzoré heeft problemen om de bal te vangen. Kapor bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré onderschept slim de pass. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Wielki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi geeft een lange en hoge pass. Keruzoré krijgt zijn hoofd ertegen. Wielki bokst de bal weg.

23e minuut.
Kapor geeft een hoge lob. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Madroño onderschept slim de pass. Madroño geeft de bal voor. Keruzoré springt en kopt de bal. Wielki bokst de bal weg.

26e minuut.
Prado rent richting de bal. Prado passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Keruzoré de bal. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Wielki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZlejeCieJarzynka - tetrahydro 1:1

29e minuut.
Sanders verovert de bal door een tackle van achteren. Sanders passt de bal met de wreef. Prado speelt de bal door. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Prado met een sublieme pass. Daar is Keruzoré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parobczy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Keruzoré is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Keruzoré legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Prado speelt de bal door. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Klepacki zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Klepacki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sarantis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Donaubauer komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Donaubauer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brtiš de bal. Brtiš passt de bal in één keer door. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Brtiš met een snelle inworp. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZlejeCieJarzynka - tetrahydro 1:2

44e minuut.
Prado probeert naar een medespeler te passen. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapor is nu in balbezit. Keruzoré onderschept slim de pass. Keruzoré schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZlejeCieJarzynka 71%, tetrahydro 29%.
ZlejeCieJarzynka - tetrahydro 1:2

50e minuut.
Daar is Keruzoré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado met een sublieme pass. Brtiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel. Wielki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parobczy verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Quiñónez komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Madroño kopt de bal weg. Prado speelt de bal door. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez schiet op doel. Wielki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZlejeCieJarzynka - tetrahydro 1:3

63e minuut.
Froment passt de bal met de wreef. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado passt de bal met de wreef. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Donaubauer kopt de bal weg. Parobczy heeft problemen om de bal te vangen. Prado met een sublieme pass. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez schiet op doel. Wielki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZlejeCieJarzynka - tetrahydro 1:4

66e minuut.
Martinet met een sublieme pass. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez heeft problemen om de bal te vangen. Quiñónez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Brtiš passt de bal met de wreef. Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi passt de bal met de wreef. Quiñónez is nu in balbezit. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Donaubauer kopt de bal weg. Brtiš rent richting de bal. Brtiš passt de bal met de wreef. Quiñónez is nu in balbezit. Quiñónez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Prado probeert naar een medespeler te passen. Donaubauer rent richting de bal. Mekhloufi met een sublieme pass. Klungelig pakt Quiñónez de bal. Quiñónez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Wielki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Donaubauer de bal. Prado speelt de bal door. Quiñónez is nu in balbezit. Quiñónez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Madroño kopt de bal weg. Brtiš is nu in balbezit. Brtiš met een sublieme pass. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez draait met de bal, schiet en ... Wielki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Prado passt de bal in één keer door. Quiñónez is nu in balbezit. Kapor bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez verovert de bal door een tackle van achteren. Quiñónez schiet op doel. Wielki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mekhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi passt de bal met de wreef. Prado probeert naar een medespeler te passen. Quiñónez is nu in balbezit. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZlejeCieJarzynka - tetrahydro 1:5

88e minuut.
Kopaszewski rent richting de bal. Mekhloufi verovert de bal door een tackle van achteren. Mekhloufi met een sublieme pass. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kapor met een harde bal richting middenveld. Donaubauer kopt de bal weg. Prado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Quiñónez de bal. Quiñónez draait met de bal, schiet en ... Wielki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZlejeCieJarzynka 83%, tetrahydro 17%.
ZlejeCieJarzynka - tetrahydro 1:5