Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tetrahydro ZlejeCieJarzynka
bratanek Tactiek 433
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
42 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 45.5
formidabel Schieten solide
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Cerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtiš met een sublieme pass. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Wielki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Mekhloufi probeert naar een medespeler te passen. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu passt de bal met de wreef. Daar is Keruzoré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - ZlejeCieJarzynka 1:0

9e minuut.
Brtiš met een sublieme pass. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi met een sublieme pass. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Wielki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Prado passt de bal in één keer door. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi geeft een hoge lob. Keruzoré maakt een snoekduik en kopt de bal. Kapor heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Brtiš passt de bal in één keer door. Mekhloufi speelt de bal door. Prado speelt de bal door. Daar is Keruzoré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Wielki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kapor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dragu met een snelle inworp. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Prado probeert naar een medespeler te passen. Mekhloufi heeft problemen om de bal te vangen. Mekhloufi passt de bal zonder na te denken. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Wielki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Prado speelt de bal door. Mekhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi speelt de bal door. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Madroño onderschept slim de pass. Madroño passt de bal zonder na te denken. Prado speelt de bal door. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Madroño raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Ahmad komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Prado passt de bal zonder na te denken. Mekhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi passt de bal met de wreef. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Cerber speelt de bal door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado passt de bal in één keer door. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel. Wielki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Brtiš met een sublieme pass. Dragu speelt de bal door. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Wielki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Prado speelt de bal door. Dragu heeft problemen om de bal te vangen. Dragu probeert naar een medespeler te passen. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Wielki bokst de bal weg.

40e minuut.
Brtiš passt de bal met de wreef. Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi speelt de bal door. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Wielki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mekhloufi met een sublieme pass. Prado met een sublieme pass. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kapor de bal onder controle te krijgen. Wielki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 24%, ZlejeCieJarzynka 76%.
tetrahydro - ZlejeCieJarzynka 1:0

47e minuut.
Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Kapor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dragu neemt de hoekschop. Keruzoré maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Daar is Mekhloufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekhloufi passt de bal zonder na te denken. Prado speelt de bal door. Daar is Keruzoré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sanders geeft de bal voor. Prado kopt de bal weg. Daar is Puñales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - ZlejeCieJarzynka 2:0

60e minuut.
Mekhloufi probeert naar een medespeler te passen. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado passt de bal in één keer door. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Wielki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - ZlejeCieJarzynka 3:0

60e minuut.
Blom komt het veld opgelopen. Quiñónez komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Ahmad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragu probeert naar een medespeler te passen. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez passt de bal zonder na te denken. Parobczy onderschept slim de pass. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi draait met de bal, schiet en ... Wielki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - ZlejeCieJarzynka 4:0

68e minuut.
Dragu speelt de bal door. Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi passt de bal in één keer door. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - ZlejeCieJarzynka 5:0

71e minuut.
Prado rent richting de bal. Prado speelt de bal door. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap. Wielki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - ZlejeCieJarzynka 6:0

78e minuut.
Prado probeert naar een medespeler te passen. Dragu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Quiñónez de bal. Quiñónez draait met de bal, schiet en ... Wielki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - ZlejeCieJarzynka 7:0

81e minuut.
Prado probeert naar een medespeler te passen. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Quiñónez de bal. Quiñónez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Prado rent richting de bal. Prado passt de bal in één keer door. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez draait met de bal, schiet en ... Wielki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - ZlejeCieJarzynka 8:0

86e minuut.
Chiţa met een sublieme pass. Froment rent richting de bal. Met opzet legt Blom zijn tegenspeler op de grond. Blom krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Mekhloufi passt de bal met de wreef. Prado speelt de bal door. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez schiet op doel. Kapor probeert de bal aan de voet te houden. Wielki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
bin Ahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ahmad passt de bal in één keer door. Quiñónez is nu in balbezit. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap. Wielki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - ZlejeCieJarzynka 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 27%, ZlejeCieJarzynka 73%.
tetrahydro - ZlejeCieJarzynka 9:0