Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ridless Empire [?] F.C. Sosnówka
kosmoos Tactiek czyżu
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 46.6
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


11e minuut.
Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopyra rent richting de bal. Brene is nu in balbezit. Stopyra rent richting de bal. Stopyra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kaucsar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stopyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopyra passt de bal in één keer door. Brene rent richting de bal. Brene haalt uit met een fantastische trap. Muzikant bokst de bal weg.

16e minuut.
Elliotsson passt de bal zonder na te denken. Kaucsar probeert de bal aan de voet te houden. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaucsar is nu in balbezit. Kaucsar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - F.C. Sosnówka 0:1

18e minuut.
Stopyra passt de bal zonder na te denken. Cocker rent richting de bal. da Bilha maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag da Bilha naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Ocampos geeft een lange en hoge pass. Harkányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene onderschept slim de pass. Brene probeert de bal met de borst te controleren. Brene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Oviedo is nu in balbezit. Fichera rent richting de bal. Oviedo met een sublieme pass. Brene is nu in balbezit. Brene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Campos rent richting de bal. Fichera onderschept slim de pass. Fichera speelt de bal door. Oviedo heeft problemen om de bal te vangen. Oviedo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Brene de bal. Brene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ridless Empire [?] - F.C. Sosnówka 1:1

26e minuut.
Cocker probeert de bal aan de voet te houden. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerroni begaat een overtreding. Brene raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Brene kan niet meer verder spelen. Harlem komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Oviedo is nu in balbezit. Oviedo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hácha de bal. Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cocker passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Wernecki de bal onder controle te krijgen. Šajin speelt de bal door. Kaucsar rent richting de bal. Kaucsar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 41%, F.C. Sosnówka 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ridless Empire [?] - F.C. Sosnówka 1:1

67e minuut.
Šajin is nu in balbezit. Šajin passt de bal zonder na te denken. Oviedo speelt de bal door. Harlem heeft problemen om de bal te vangen. Harlem haalt uit met een fantastische trap. Muzikant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Campos rent richting de bal. Fichera verovert de bal door een tackle van achteren. Fichera probeert naar een medespeler te passen. Gowin is nu in balbezit. Gowin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Stopyra heeft problemen om de bal te vangen. Stopyra geeft een lange en hoge pass. Daar is Saravakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harlem is nu in balbezit. Harlem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gowin rent richting de bal. Šajin verovert de bal door een tackle van achteren. Šajin passt de bal in één keer door. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Harlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlem passt de bal met de wreef. Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Harlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - F.C. Sosnówka 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 26%, F.C. Sosnówka 74%.
Ridless Empire [?] - F.C. Sosnówka 2:1