Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waldirez Lubin Sabtos
pop4321 Tactiek Coś tam wyszło
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 55.4
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Keresztély is nu in balbezit. Keresztély passt de bal zonder na te denken. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka schiet op doel. Knoflach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Sabtos 0:1

6e minuut.
Vachler bereikt de bal nog maar net als eerste. Vachler passt de bal met de wreef. Aguado is nu in balbezit. Aguado draait met de bal, schiet en ... Jastrzębiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Waldirez Lubin - Sabtos 1:1

12e minuut.
Dombek geeft een hoge lob. Pietranik met een sublieme pass. Skakanka rent richting de bal. Skakanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Sabtos 1:2

19e minuut.
Batęga rent richting de bal. Bartoszewicz onderschept slim de pass. Aguado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aguado krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Pietranik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietranik geeft een lange en hoge pass. Peroutka kopt de bal weg. Skakanka rent richting de bal. Skakanka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Veroušek kopt de bal weg. Dombek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Janus zijn tegenspeler op de grond. Janus krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Dombek raakt geblesseerd tijdens het duel. Veroušek wilt de vrije trap nemen. Manieri onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pietranik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Janus kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dombek speelt de bal door. Janus geeft de bal voor. Aguado rent richting de bal. Aguado draait met de bal, schiet en ... Jastrzębiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Waldirez Lubin - Sabtos 2:2

35e minuut.
Manieri geeft een hoge lob. Inworp. Tavares met een snelle inworp. Pietranik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietranik geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Knoflach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waldirez Lubin 61%, Sabtos 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Waldirez Lubin - Sabtos 2:2

47e minuut.
Daar is Czerbniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerbniak geeft de bal voor. Szawala heeft problemen om de bal te vangen. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Keresztély de bal. Keresztély passt de bal in één keer door. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bartoszewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Szawala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skakanka is nu in balbezit. Klungelig pakt Skakanka de bal. Skakanka schiet op doel. Knoflach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Pietranik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietranik geeft een hoge lob. Daar is Egyed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waldirez Lubin 71%, Sabtos 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Waldirez Lubin - Sabtos 2:2