Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Prostyń N Nankatsu
NapaLm Tactiek oki
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 49.1
solide Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Mihai verovert de bal door een tackle van achteren. Mihai probeert naar een medespeler te passen. Tusseau rent richting de bal. Tusseau geeft een lange en hoge pass. Mihai maakt een snoekduik en kopt de bal. Portel bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung haalt uit met een fantastische trap. Portel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - N Nankatsu 0:1

11e minuut.
Castrillón kopt de bal weg. Arasim probeert de bal aan de voet te houden. Seidenreiter rent richting de bal. Seidenreiter haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Castrillón de bal onder controle te krijgen. Žabka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Jung rent richting de bal. Jung met een sublieme pass. Vaismanas is nu in balbezit. Mihai onderschept slim de pass. Mihai draait met de bal, schiet en ... Portel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

15e minuut.
Prastowo passt de bal in één keer door. Kučný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučný passt de bal zonder na te denken. Seidenreiter is nu in balbezit. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Tusseau met de inworp. Zhukov is nu in balbezit. Prastowo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhukov raakt geblesseerd tijdens het duel. Tusseau komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Mihai kan de bal niet met de borst controleren. Portel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Magliocca speelt de bal door. Kučný is nu in balbezit. Koukoularis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koukoularis krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Tupczyński probeert naar een medespeler te passen. Kučný is nu in balbezit. Kučný speelt de bal door. Seidenreiter rent richting de bal. Seidenreiter schiet op doel. Žabka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Koukoularis rent richting de bal. Tupczyński begaat een overtreding. Koukoularis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koukoularis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai schiet op doel. Portel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - N Nankatsu 0:2

40e minuut.
Koukoularis geeft een hoge lob. Tupczyński is nu in balbezit. Tusseau maakt een afschuwelijke overtreding. Tusseau is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Castrillón heeft problemen om de bal te vangen. Rudawski rent richting de bal. Rudawski geeft de bal voor. Jung rent richting de bal. Jung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Prostyń 54%, N Nankatsu 46%.
Olimpia Prostyń - N Nankatsu 0:2

51e minuut.
Zhukov rent richting de bal. Trung Phúc rent richting de bal. Trung Phúc geeft de bal voor. Castrillón rent richting de bal. Castrillón haalt uit met een fantastische trap. Žabka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Tupczyński passt de bal zonder na te denken. Prastowo probeert naar een medespeler te passen. Kučný rent richting de bal. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ... Žabka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Tupczyński kopt de bal weg. Kučný bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučný met een sublieme pass. Seidenreiter is nu in balbezit. Seidenreiter schiet op doel. Žabka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Castrillón controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fajila komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Seidenreiter is nu in balbezit. Adıtek onderschept slim de pass. Adıtek speelt de bal door. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Jung rent richting de bal. Klungelig pakt Jung de bal. Jung speelt de bal door. Zhukov rent richting de bal. Zhukov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Castrillón kopt de bal weg. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıtek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Seidenreiter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seidenreiter neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Prostyń 58%, N Nankatsu 42%.
Olimpia Prostyń - N Nankatsu 0:2