Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N Nankatsu Olimpia Prostyń
oki Tactiek CAT 2.0
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
47.5 gemiddelde waardering 57.7
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Halmos is nu in balbezit. Bogunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogunović passt de bal zonder na te denken. Halmos rent richting de bal. Halmos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Jung met een sublieme pass. Tusseau speelt de bal door. Daar is Magliocca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai draait met de bal, schiet en ... Nalikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Nizam Bakar onderschept slim de pass. Nizam Bakar geeft de bal voor. Halmos is nu in balbezit. Halmos schiet op doel. Žabka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Olimpia Prostyń 0:1

19e minuut.
Szympruch met een sublieme pass. Halmos is nu in balbezit. Zdojski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zdojski krijgt een gele kaart. Halmos raakt geblesseerd tijdens het duel. Szympruch kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Žabka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Olimpia Prostyń 0:2

23e minuut.
Adıtek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vaismanas kopt de bal weg. Bogunović geeft een hoge lob. Szympruch is nu in balbezit. Szympruch haalt uit met een fantastische trap. Žabka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Vaismanas met een sublieme pass. Szudrowicz speelt de bal door. Zdojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmos verovert de bal door een tackle van achteren. Halmos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bogunović is nu in balbezit. Bogunović met een sublieme pass. Szudrowicz probeert naar een medespeler te passen. Halmos rent richting de bal. Halmos schiet op doel. Žabka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Szympruch de bal onder controle te krijgen. Szudrowicz rent richting de bal. Szudrowicz passt de bal met de wreef. Halmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Koukoularis rent richting de bal. Bogunović verovert de bal door een tackle van achteren. Bogunović passt de bal met de wreef. Szympruch is nu in balbezit. Szympruch schiet op doel. Žabka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Szympruch bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bogunović zal de hoekschop nemen. Szympruch springt en kopt de bal. Žabka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Zhukov onderschept slim de pass. Magliocca onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihai. Mihai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N Nankatsu 53%, Olimpia Prostyń 47%.
N Nankatsu - Olimpia Prostyń 0:2

49e minuut.
Zhukov verovert de bal door een tackle van achteren. Zhukov geeft een lange en hoge pass. Vaismanas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai schiet op doel. Nalikowski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Adıtek verovert de bal door een tackle van achteren. Nizam Bakar onderschept slim de pass. Nizam Bakar probeert naar een medespeler te passen. Szympruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szympruch draait met de bal, schiet en ... Žabka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szympruch is nu in balbezit. Szympruch haalt uit met een fantastische trap. Žabka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Olimpia Prostyń 0:3

71e minuut.
Klungelig pakt Hauser de bal. Hauser geeft een lange en hoge pass. Szympruch is nu in balbezit. Szympruch draait met de bal, schiet en ... Žabka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mardanyan komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Zhukov kopt de bal weg. Hauser probeert de bal aan de voet te houden. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung geeft een lange en hoge pass. Mihai krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Olimpia Prostyń 1:3

77e minuut.
Bogunović passt de bal zonder na te denken. Halmos is nu in balbezit. Szympruch is nu in balbezit. Szympruch draait met de bal, schiet en ... Žabka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Olimpia Prostyń 1:4

85e minuut.
Bogunović heeft problemen om de bal te vangen. Bogunović passt de bal met de wreef. Szympruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szympruch draait met de bal, schiet en ... Žabka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Olimpia Prostyń 1:5

87e minuut.
Bogunović speelt de bal door. Szympruch is nu in balbezit. Koukoularis is nu in balbezit. Halmos is nu in balbezit. Halmos haalt uit met een fantastische trap. Žabka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N Nankatsu 53%, Olimpia Prostyń 47%.
N Nankatsu - Olimpia Prostyń 1:5