Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Trzy FC Lambada
irek Tactiek 433
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 46.3
goed Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Dec geeft een lange en hoge pass. Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Agsten begaat een overtreding. Agsten krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Crivellaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serfel is nu in balbezit. Serfel passt de bal zonder na te denken. Bidas is nu in balbezit. Bidas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Inworp. Bidas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dec de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez Risques bokst de bal weg. Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - FC Lambada 1:0

9e minuut.
Palagyi met een sublieme pass. Duffield is nu in balbezit. Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea draait met de bal, schiet en ... Bugarin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gutiérrez Risques probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Darousis met een sublieme pass. Paganoni rent richting de bal. Paganoni speelt de bal door. Andresen rent richting de bal. Andresen draait met de bal, schiet en ... Feskens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darousis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paganoni rent richting de bal. Paganoni geeft de bal voor. Pallinder maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi is nu in balbezit. Păltânea is nu in balbezit. Păltânea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - FC Lambada 2:0

16e minuut.
Serfel speelt de bal door. Daar is Duffield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duffield met een sublieme pass. Palagyi rent richting de bal. Palagyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - FC Lambada 3:0

25e minuut.
Pallinder kan de bal niet met de borst controleren. Klisiak is nu in balbezit. Klisiak passt de bal met de wreef. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi met een sublieme pass. Duffield bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez Risques probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - FC Lambada 4:0

29e minuut.
Quadrado schiet op doel. Na een snelle pass probeert Andresen de bal onder controle te krijgen. Paganoni is nu in balbezit. Paganoni schiet op doel. Feskens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - FC Lambada 4:1

36e minuut.
Palagyi passt de bal in één keer door. Estélyi probeert naar een medespeler te passen. Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andresen haalt uit met een fantastische trap. Feskens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - FC Lambada 4:2

39e minuut.
Pallinder probeert naar een medespeler te passen. Andresen rent richting de bal. Klisiak is nu in balbezit. Pallinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallinder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Palagyi passt de bal zonder na te denken. Păltânea rent richting de bal. Bugarin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Păltânea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Serfel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Duffield krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Trzy 35%, FC Lambada 65%.
Wisła Trzy - FC Lambada 4:2

52e minuut.
Palagyi met een sublieme pass. Klungelig pakt Bidas de bal. Duffield is nu in balbezit. Păltânea is nu in balbezit. Păltânea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pallinder passt de bal in één keer door. Andresen rent richting de bal. Andresen met een sublieme pass. Paganoni rent richting de bal. Paganoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - FC Lambada 4:3

64e minuut.
Crivellaro rent richting de bal. Crivellaro passt de bal in één keer door. Ziemianin speelt de bal door. Serfel rent richting de bal. Serfel geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - FC Lambada 5:3

73e minuut.
Serfel passt de bal zonder na te denken. Daar is Ziemianin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemianin speelt de bal door. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Palagyi is nu in balbezit. Palagyi speelt de bal door. Bugarin rent richting de bal. Bidas verovert de bal door een tackle van achteren. Bidas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Trzy 41%, FC Lambada 59%.
Wisła Trzy - FC Lambada 5:3