Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lambada Wisła Trzy
433 Tactiek irek
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.2 gemiddelde waardering 43.2
solide Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


21e minuut.
Pallinder is nu in balbezit. Pallinder speelt de bal door. Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andresen draait met de bal, schiet en ... Feskens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lambada - Wisła Trzy 1:0

24e minuut.
Duffield probeert naar een medespeler te passen. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi draait met de bal, schiet en ... Dec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gutiérrez Risques maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganoni is nu in balbezit. Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganoni rent richting de bal. Paganoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Agsten is nu in balbezit. Merrian rent richting de bal. Duffield onderschept slim de pass. Duffield draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pallinder onderschept slim de pass. Pallinder speelt de bal door. Andresen rent richting de bal. Andresen draait met de bal, schiet en ... Feskens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lambada - Wisła Trzy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lambada 51%, Wisła Trzy 49%.
FC Lambada - Wisła Trzy 2:0

52e minuut.
Agsten passt de bal in één keer door. Dakić is nu in balbezit. Dakić passt de bal met de wreef. Bidas is nu in balbezit. Bidas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Merrian rent richting de bal. Dakić verovert de bal door een tackle van achteren. Bidas rent richting de bal. Bidas schiet op doel. Gutiérrez Risques probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Bidas is nu in balbezit. Bidas passt de bal met de wreef. Daar is Duffield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duffield draait met de bal, schiet en ... Merrian probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Agsten rent richting de bal. Pickin onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borogovac. Borogovac krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bidas heeft problemen om de bal te vangen. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivellaro met een sublieme pass. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palagyi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lambada 52%, Wisła Trzy 48%.
FC Lambada - Wisła Trzy 2:0