Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N Nankatsu Waldirez Lubin
oki Tactiek pop4321
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 46.1
solide Schieten solide
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


7e minuut.
Zhukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung speelt de bal door. Zhukov is nu in balbezit. Zhukov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Janus met een sublieme pass. Willetts probeert naar een medespeler te passen. Adıtek rent richting de bal. Aguado verovert de bal door een tackle van achteren. Aguado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Waldirez Lubin 0:1

29e minuut.
Janus kopt de bal weg. Daar is Arasim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtek onderschept slim de pass. Furtek geeft de bal voor. Aguado springt en kopt de bal. Paal! Žabka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Szawala met een snelle inworp. Janus is nu in balbezit. Janus speelt de bal door. Furtek geeft de bal voor. Aguado krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Tusseau passt de bal met de wreef. Egyed verovert de bal door een tackle van achteren. Szawala rent richting de bal. Mihai verovert de bal door een tackle van achteren. Mihai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mihai is nu in balbezit. Mihai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
N Nankatsu - Waldirez Lubin 1:1

41e minuut.
Szawala geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jung met de inworp. Zhukov rent richting de bal. Zhukov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jung onderschept slim de pass. Jung met een sublieme pass. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento geeft een lange en hoge pass. Mihai krijgt zijn hoofd ertegen. Knoflach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Waldirez Lubin 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N Nankatsu 49%, Waldirez Lubin 51%.
N Nankatsu - Waldirez Lubin 2:1

50e minuut.
Klungelig pakt Adıtek de bal. Batęga met een sublieme pass. Aguado rent richting de bal. Aguado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
N Nankatsu - Waldirez Lubin 2:2

55e minuut.
Arasim geeft een hoge lob. Jung kopt de bal weg. Daar is Egyed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihai rent richting de bal. Mihai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sarmiento speelt de bal door. Klungelig pakt Furtek de bal. Furtek geeft een lange en hoge pass. Aguado is nu in balbezit. Aguado schiet op doel. Žabka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Waldirez Lubin 2:3

71e minuut.
Rudawski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vachler bereikt de bal nog maar net als eerste. Vachler geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Vachler met een snelle inworp. Janus heeft problemen om de bal te vangen. Janus geeft de bal voor. Batęga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Waldirez Lubin 2:4

80e minuut.
Gula speelt de bal door. Willetts rent richting de bal. Willetts geeft een lange en hoge pass. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado schiet op doel. Žabka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vachler is nu in balbezit. Zdojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado verovert de bal door een tackle van achteren. Aguado draait met de bal, schiet en ... Žabka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Waldirez Lubin 2:5

86e minuut.
Vachler geeft de bal voor. Furtek kopt de bal weg. Daar is Adıtek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga haalt uit met een fantastische trap. Žabka bokst de bal weg.

87e minuut.
Egyed verovert de bal door een tackle van achteren. Egyed geeft een hoge lob. Aguado rent richting de bal. Aguado haalt uit met een fantastische trap. Žabka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Waldirez Lubin 2:6

88e minuut.
Tusseau geeft een hoge lob. Egyed kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szawala de bal onder controle te krijgen. Jung rent richting de bal. Jung draait met de bal, schiet en ... Knoflach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N Nankatsu 57%, Waldirez Lubin 43%.
N Nankatsu - Waldirez Lubin 2:6