Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waldirez Lubin N Nankatsu
pop4321 Tactiek oki
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.6 gemiddelde waardering 48.1
very good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen excellent


27e minuut.
Batęga is nu in balbezit. Batęga passt de bal zonder na te denken. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jung met een sublieme pass. Zhukov is nu in balbezit. Egyed legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zhukov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zhukov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - N Nankatsu 0:1

35e minuut.
Koukoularis rent richting de bal. Koukoularis geeft de bal voor. Inworp. Willetts met een snelle inworp. Furtek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aguado springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Waldirez Lubin - N Nankatsu 1:1

43e minuut.
Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga speelt de bal door. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado haalt uit met een fantastische trap. Žabka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - N Nankatsu 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waldirez Lubin 48%, N Nankatsu 52%.
Waldirez Lubin - N Nankatsu 2:1

46e minuut.
Zhukov passt de bal met de wreef. Tusseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusseau passt de bal met de wreef. Mihai rent richting de bal. Mihai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Manieri onderschept slim de pass. Willetts rent richting de bal. Willetts probeert naar een medespeler te passen. Aguado rent richting de bal. Aguado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zdojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga verovert de bal door een tackle van achteren. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado haalt uit met een fantastische trap. Žabka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - N Nankatsu 3:1

73e minuut.
Gula passt de bal in één keer door. Vachler rent richting de bal. Vachler probeert naar een medespeler te passen. Batęga heeft problemen om de bal te vangen. Batęga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - N Nankatsu 4:1

87e minuut.
Willetts rent richting de bal. Willetts passt de bal met de wreef. Adıtek rent richting de bal. Aguado verovert de bal door een tackle van achteren. Aguado draait met de bal, schiet en ... Žabka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waldirez Lubin 61%, N Nankatsu 39%.
Waldirez Lubin - N Nankatsu 4:1