Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lambada Tristan da Cunha
433 Tactiek makkaka
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 41.5
solide Schieten solide
goed Passen matig
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Niewierowski geeft een lange en hoge pass. Villalba kopt de bal weg. Baláž is nu in balbezit. Baláž draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez Risques maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lambada - Tristan da Cunha 0:1

5e minuut.
Niewierowski met een snelle inworp. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba probeert naar een medespeler te passen. Baláž is nu in balbezit. Baláž schiet op doel. Gutiérrez Risques kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Quadrado rent richting de bal. Niewierowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewierowski passt de bal zonder na te denken. Villalba rent richting de bal. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dolecki verovert de bal door een tackle van achteren. Dolecki speelt de bal door. Paganoni rent richting de bal. Estélyi geeft een hoge lob. Andresen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Estélyi passt de bal in één keer door. Paganoni is nu in balbezit. Paganoni passt de bal zonder na te denken. Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andresen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sławiński probeert de bal aan de voet te houden. Andresen is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Harasiński geeft de bal voor. Inworp. Quadrado met een snelle inworp. Pallinder is nu in balbezit. Pallinder geeft een lange en hoge pass. Piątkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andresen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lambada - Tristan da Cunha 1:1

22e minuut.
Andresen speelt de bal door. Paganoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganoni passt de bal in één keer door. Andresen rent richting de bal. Andresen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zdun onderschept slim de pass. Zdun geeft een hoge lob. Baláž kopt de bal weg. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Dolecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Di Miglio komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Di Miglio probeert naar een medespeler te passen. Pallinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallinder passt de bal met de wreef. Andresen rent richting de bal. Andresen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sławiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baláž de bal. Villalba is nu in balbezit. Baláž bereikt de bal nog maar net als eerste. Baláž haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez Risques verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Piątkowski met een sublieme pass. Andonović geeft een lange en hoge pass. Daar is Baláž, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baláž draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez Risques werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lambada 47%, Tristan da Cunha 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lambada - Tristan da Cunha 1:1

49e minuut.
Pallinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quadrado neemt de hoekschop. Andresen maakt een snoekduik en kopt de bal. Piątkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paganoni is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Iovan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Darousis met de inworp. Paganoni is nu in balbezit. Paganoni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Iovan verovert de bal door een tackle van achteren. Di Miglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iovan krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Pallinder rent richting de bal. Pallinder met een sublieme pass. Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andresen draait met de bal, schiet en ... Sławiński probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Estélyi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Andresen de bal. Andresen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Andresen rent richting de bal. Pallinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallinder passt de bal zonder na te denken. Quadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Niewierowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adamowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lambada 42%, Tristan da Cunha 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lambada - Tristan da Cunha 1:1