Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tristan da Cunha FC Lambada
makkaka Tactiek 433
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 45.4
solide Schieten goed
matig Passen goed
matig Verdedigen redelijk


15e minuut.
Adamowicz speelt de bal door. Baláž heeft problemen om de bal te vangen. Baláž passt de bal in één keer door. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel. Gutiérrez Risques kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baláž is nu in balbezit. Baláž haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Paganoni passt de bal zonder na te denken. Zdun is nu in balbezit. Pallinder onderschept slim de pass. Andresen rent richting de bal. Andresen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Adler met een sublieme pass. Baláž is nu in balbezit. Dec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baláž wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Villalba neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gutiérrez Risques probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - FC Lambada 1:0

29e minuut.
Pallinder geeft de bal voor. Estélyi rent richting de bal. Sławiński maakt een afschuwelijke overtreding. Sławiński krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Paganoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovan verovert de bal door een tackle van achteren. Iovan geeft een lange en hoge pass. Villalba is nu in balbezit. Villalba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tristan da Cunha 49%, FC Lambada 51%.
Tristan da Cunha - FC Lambada 1:0

48e minuut.
Darousis speelt de bal door. Pallinder speelt de bal door. Quadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallinder geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Estélyi passt de bal zonder na te denken. Daar is Pallinder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallinder probeert naar een medespeler te passen. Quadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Torbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Torbiński geeft een lange en hoge pass. Villalba kopt de bal weg. Baláž rent richting de bal. Baláž haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Baláž passt de bal in één keer door. Villalba controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Merrian maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Andresen is nu in balbezit. Andresen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pallinder speelt de bal door. Estélyi speelt de bal door. Zdun heeft problemen om de bal te vangen. Paganoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dec speelt de bal door. Estélyi is nu in balbezit. Estélyi passt de bal met de wreef. Andresen rent richting de bal. Andresen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Harasiński probeert de bal aan de voet te houden. Andresen rent richting de bal. Andresen passt de bal in één keer door. Pallinder rent richting de bal. Pallinder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pallinder met een sublieme pass. Quadrado is nu in balbezit. Quadrado probeert naar een medespeler te passen. Pallinder is nu in balbezit. Pallinder haalt uit met een fantastische trap. Piątkowski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Paganoni geeft de bal voor. Harasiński kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Estélyi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pallinder krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tristan da Cunha - FC Lambada 1:1

82e minuut.
Villalba verovert de bal door een tackle van achteren. Pickin onderschept slim de pass. Pickin speelt de bal door. Andresen rent richting de bal. Andresen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Pallinder is nu in balbezit. Quadrado is nu in balbezit. Harasiński maakt een afschuwelijke overtreding. Harasiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tristan da Cunha 65%, FC Lambada 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tristan da Cunha - FC Lambada 1:1