Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Trzy Jankowia Janków
irek Tactiek ERNEST
63% Balbezit 37%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 40.5
solide Schieten solide
goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


5e minuut.
Ziemianin rent richting de bal. Ziemianin passt de bal met de wreef. Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas draait met de bal, schiet en ... Erkoç bokst de bal weg.

16e minuut.
Drwięga geeft een hoge lob. Aguas kopt de bal weg. Guhdija bereikt de bal nog maar net als eerste. Guhdija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Jankowia Janków 0:1

23e minuut.
Ndugo geeft een lange en hoge pass. Aguas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ziemianin zijn tegenspeler op de grond. Ziemianin krijgt een gele kaart. Agsten raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pazdan komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Drwięga verovert de bal door een tackle van achteren. Drwięga geeft de bal voor. Guhdija bereikt de bal nog maar net als eerste. Guhdija haalt uit met een fantastische trap. Feskens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Jankowia Janków 0:2

39e minuut.
Ndugo passt de bal in één keer door. Daar is Kocagöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serfel rent richting de bal. Kocagöz verovert de bal door een tackle van achteren. Kocagöz haalt uit met een fantastische trap. Feskens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Trzy 41%, Jankowia Janków 59%.
Wisła Trzy - Jankowia Janków 0:2

53e minuut.
Fontaine is nu in balbezit. Fontaine geeft een lange en hoge pass. Palagyi kopt de bal weg. Duffield bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pikul komt het veld opgelopen. Karpiuk komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Crivellaro is nu in balbezit. Crivellaro passt de bal in één keer door. Bidas is nu in balbezit. Bidas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Jankowia Janków 1:2

59e minuut.
Klungelig pakt Păltânea de bal. Drwięga rent richting de bal. Bidas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bidas krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Crivellaro passt de bal zonder na te denken. Duffield bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield probeert naar een medespeler te passen. Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea schiet op doel. Erkoç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Drwięga zijn tegenspeler op de grond. Bidas raakt geblesseerd tijdens het duel. Palagyi met een snel genomen vrije trap. Duffield is nu in balbezit. Nicodin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nicodin krijgt een gele kaart. Duffield raakt geblesseerd tijdens het duel. Palagyi neemt de penalty, wat een uithaal! Erkoç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wisła Trzy - Jankowia Janków 2:2

72e minuut.
Duffield kopt de bal weg. Bidas is nu in balbezit. Bidas passt de bal in één keer door. Palagyi rent richting de bal. Palagyi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Trzy - Jankowia Janków 3:2

81e minuut.
Erkoç trapt de bal weg. Kocagöz kopt de bal weg. Daar is Pazdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpiuk is nu in balbezit. Karpiuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Trzy 40%, Jankowia Janków 60%.
Wisła Trzy - Jankowia Janków 3:2