Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jankowia Janków Wisła Trzy
ERNEST Tactiek irek
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36.2 gemiddelde waardering 44.7
solid Schieten very good
weak Passen adequate
average Verdedigen good


3e minuut.
Agsten kopt de bal weg. Duarte controleert de bal met de borst. Bidas onderschept slim de pass. Bidas haalt uit met een fantastische trap. Strocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Wisła Trzy 0:1

5e minuut.
Ndugo heeft problemen om de bal te vangen. Agsten verovert de bal door een tackle van achteren. Agsten geeft een lange en hoge pass. Duffield is nu in balbezit. Duffield schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Borogovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Borogovac probeert naar een medespeler te passen. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas schiet op doel. Strocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Wisła Trzy 0:2

18e minuut.
Kocagöz is nu in balbezit. Kocagöz speelt de bal door. Guhdija bereikt de bal nog maar net als eerste. Guhdija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Wisła Trzy 1:2

20e minuut.
Păltânea verovert de bal door een tackle van achteren. Agsten is nu in balbezit. Agsten met een sublieme pass. Bidas is nu in balbezit. Bidas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Wisła Trzy 1:3

24e minuut.
Abadal rent richting de bal. Palmero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abadal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abadal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nicodin is nu in balbezit. Viertel is nu in balbezit. Viertel draait met de bal, schiet en ... Strocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

26e minuut.
Revilla probeert naar een medespeler te passen. Palmero bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadal onderschept slim de pass. Abadal geeft de bal voor. Duffield krijgt zijn hoofd ertegen. Strocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Păltânea heeft problemen om de bal te vangen. Drwięga rent richting de bal. Păltânea begaat een overtreding. Păltânea krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Păltânea geeft een lange en hoge pass. Daar is Revilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viertel is nu in balbezit. Bidas is nu in balbezit. Bidas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drwięga kopt de bal weg. Bidas is nu in balbezit. Bidas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tirado geeft een hoge lob. Serfel controleert de bal met de borst. Aguas verovert de bal door een tackle van achteren. Aguas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Wisła Trzy 2:3

45e minuut.
Aguas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guhdija is nu in balbezit. Guhdija haalt uit met een fantastische trap. Serfel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feskens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jankowia Janków - Wisła Trzy 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jankowia Janków 70%, Wisła Trzy 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jankowia Janków - Wisła Trzy 3:3

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karpiuk komt het veld opgelopen. Pikul komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ndugo rent richting de bal. Agsten begaat een overtreding. Ndugo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duarte met een snel genomen vrije trap. Serfel geeft de bal voor. Viertel kopt de bal weg. Păltânea is nu in balbezit. Păltânea haalt uit met een fantastische trap. Strocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viertel is nu in balbezit. Viertel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Wisła Trzy 3:4

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abadal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Drwięga de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Wisła Trzy 3:5

65e minuut.
Agsten geeft een hoge lob. Klungelig pakt Borogovac de bal. Duarte maakt een afschuwelijke overtreding. Duarte krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Duarte kan de bal niet met de borst controleren. Bidas is nu in balbezit. Bidas passt de bal met de wreef. Viertel is nu in balbezit. Viertel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Wisła Trzy 3:6

79e minuut.
Borogovac is nu in balbezit. Borogovac probeert naar een medespeler te passen. Bidas rent richting de bal. Bidas haalt uit met een fantastische trap. Strocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Wisła Trzy 3:7

84e minuut.
Păltânea geeft een hoge lob. Palmero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viertel. Viertel krijgt een gele kaart. Palmero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drwięga met een snel genomen vrije trap. Karpiuk kopt de bal weg. Daar is Serfel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikul bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Wisła Trzy 4:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jankowia Janków 68%, Wisła Trzy 32%.
Jankowia Janków - Wisła Trzy 4:7