Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N Nankatsu Sabtos
oki Tactiek Coś tam wyszło
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten very good
adequate Passen solid
very good Verdedigen good


2e minuut.
Skakanka kan de bal niet met de borst controleren. Inworp. Veroušek met de inworp. Dombek geeft een lange en hoge pass. Peroutka springt en kopt de bal. Žabka bokst de bal weg.

3e minuut.
Zdojski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tavares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pietranik geeft een hoge lob. Skakanka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Sabtos 0:1

12e minuut.
Pietranik met een snelle inworp. Daar is Akrivatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akrivatos geeft de bal voor. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Sabtos 0:2

16e minuut.
Veroušek geeft een lange en hoge pass. Orbitek kopt de bal weg. Tusseau rent richting de bal. Tusseau geeft een lange en hoge pass. Mihai springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Sabtos 1:2

22e minuut.
Pietranik rent richting de bal. Rudawski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pietranik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tavares zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skakanka kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Daar is Peroutka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akrivatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Akrivatos passt de bal met de wreef. Peroutka is nu in balbezit. Peroutka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Sabtos 1:3

41e minuut.
Tusseau passt de bal zonder na te denken. Zhukov is nu in balbezit. Orbitek verovert de bal door een tackle van achteren. Mihai onderschept slim de pass. Mihai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Sabtos 2:3

44e minuut.
Koukoularis met een sublieme pass. Akrivatos is nu in balbezit. Akrivatos passt de bal met de wreef. Peroutka is nu in balbezit. Peroutka draait met de bal, schiet en ... Žabka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Dombek verovert de bal door een tackle van achteren. Dombek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Peroutka de bal. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N Nankatsu 49%, Sabtos 51%.
N Nankatsu - Sabtos 2:3

52e minuut.
Arasim probeert naar een medespeler te passen. Zhukov is nu in balbezit. Zhukov passt de bal zonder na te denken. Mihai is nu in balbezit. Mihai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Koukoularis rent richting de bal. Koukoularis geeft een lange en hoge pass. Veroušek heeft problemen om de bal te vangen. Veroušek geeft een hoge lob. Skakanka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Sabtos 2:4

72e minuut.
Akrivatos passt de bal zonder na te denken. Peroutka is nu in balbezit. Sarmiento begaat een overtreding. Peroutka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akrivatos wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skakanka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Sabtos 2:5

74e minuut.
Tavares schiet op doel. Dombek heeft problemen om de bal te vangen. Dombek geeft de bal voor. Skakanka rent richting de bal. Skakanka draait met de bal, schiet en ... Žabka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tusseau met een snelle inworp. Arasim probeert naar een medespeler te passen. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N Nankatsu 53%, Sabtos 47%.
N Nankatsu - Sabtos 2:5