Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waldirez Lubin Olimpia Prostyń
pop4321 Tactiek NaPalm2.0
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
47.9 gemiddelde waardering 53.6
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
goed Verdedigen formidabel


9e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Halmos stond buitenspel. Furtek neemt vlug de vrije trap. Vachler geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hauser de bal onder controle te krijgen. Aguado krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Egyed passt de bal met de wreef. Janus rent richting de bal. Janus passt de bal zonder na te denken. Vachler rent richting de bal. Vachler geeft een hoge lob. Portel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Aguado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Olimpia Prostyń 1:0

14e minuut.
Halmos kan de bal niet met de borst controleren. Furtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtek passt de bal in één keer door. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Furtek met een sublieme pass. Vachler is nu in balbezit. Vachler geeft een hoge lob. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado haalt uit met een fantastische trap. Portel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Hauser speelt de bal door. Klungelig pakt Nizam Bakar de bal. Nizam Bakar geeft de bal voor. Daar is Egyed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halmos rent richting de bal. Knoflach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Halmos rent richting de bal. Halmos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Waldirez Lubin - Olimpia Prostyń 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waldirez Lubin 42%, Olimpia Prostyń 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Waldirez Lubin - Olimpia Prostyń 1:1

48e minuut.
Daar is Manieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szympruch rent richting de bal. Manieri rent richting de bal. Szympruch verovert de bal door een tackle van achteren. Szympruch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Olimpia Prostyń 1:2

52e minuut.
Szympruch is nu in balbezit. Gula verovert de bal door een tackle van achteren. Gula met een sublieme pass. Halmos is nu in balbezit. Halmos schiet op doel. Knoflach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Daar is Furtek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halmos is nu in balbezit. Gula schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gula moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gula schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Halmos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Halmos kan niet meer verder spelen. Vazquez komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Szawala geeft een hoge lob. Inworp. Vazquez met een snelle inworp. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Granilo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Czapiewski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Furtek rent richting de bal. Czapiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Czapiewski passt de bal in één keer door. Szympruch is nu in balbezit. Szympruch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Czapiewski rent richting de bal. Czapiewski passt de bal in één keer door. Tupczyński is nu in balbezit. Tupczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Czapiewski speelt de bal door. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński speelt de bal door. Szympruch rent richting de bal. Szympruch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Knoflach trapt de bal weg. Nizam Bakar kopt de bal weg. Vazquez rent richting de bal. Vazquez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Olimpia Prostyń 1:3

81e minuut.
Hauser geeft de bal voor. Furtek geeft de bal voor. Lissandri verovert de bal door een tackle van achteren. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Olimpia Prostyń 2:3

86e minuut.
Czapiewski onderschept slim de pass. Czapiewski geeft een hoge lob. Inworp. Furtek met een snelle inworp. Willetts geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waldirez Lubin 54%, Olimpia Prostyń 46%.
Waldirez Lubin - Olimpia Prostyń 2:3