Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Prostyń Waldirez Lubin
CAT 2.0 Tactiek pop4321
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
57.6 gemiddelde waardering 46.5
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
formidabel Verdedigen solide


19e minuut.
Vaismanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vachler onderschept slim de pass. Vachler geeft een hoge lob. Aguado rent richting de bal. Aguado draait met de bal, schiet en ... Nalikowski bokst de bal weg.

28e minuut.
Nizam Bakar passt de bal zonder na te denken. Gula bereikt de bal nog maar net als eerste. Szudrowicz met een sublieme pass. Szympruch is nu in balbezit. Szympruch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Furtek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nizam Bakar rent richting de bal. Nizam Bakar speelt de bal door. Szympruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szympruch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Janus heeft problemen om de bal te vangen. Bogunović is nu in balbezit. Bogunović geeft een lange en hoge pass. Szympruch is nu in balbezit. Szympruch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Egyed geeft de bal voor. Szympruch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Batęga rent richting de bal. Vaismanas onderschept slim de pass. Vaismanas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Prostyń 45%, Waldirez Lubin 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpia Prostyń - Waldirez Lubin 0:0

46e minuut.
Batęga probeert naar een medespeler te passen. Vachler rent richting de bal. Vachler geeft een hoge lob. Aguado rent richting de bal. Aguado schiet op doel. Nalikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Vachler is nu in balbezit. Vachler speelt de bal door. Aguado rent richting de bal. Aguado draait met de bal, schiet en ... Nalikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - Waldirez Lubin 0:1

54e minuut.
Bogunović passt de bal in één keer door. Szympruch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gula. Szympruch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bogunović komt bij de bal en schiet. Knoflach bokst de bal weg.

70e minuut.
Doeltrap. Mardanyan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bogunović met een snelle inworp. Vaismanas probeert de bal met de borst te controleren. Vaismanas geeft een hoge lob. Vachler bereikt de bal nog maar net als eerste. Vachler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Mardanyan is nu in balbezit. Mardanyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Janus de bal. Bogunović is nu in balbezit. Bogunović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nalikowski met een sublieme pass. Szympruch kopt de bal weg. Gula heeft problemen om de bal te vangen. Halmos onderschept slim de pass. Halmos schiet op doel. Knoflach bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Prostyń 50%, Waldirez Lubin 50%.
Olimpia Prostyń - Waldirez Lubin 0:1