Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tristan da Cunha Wisła Trzy
makkaka Tactiek irek
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 43.1
good Schieten good
weak Passen good
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Ziemianin verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemianin passt de bal met de wreef. Păltânea met een sublieme pass. Bidas heeft problemen om de bal te vangen. Bidas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Piątkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zdun verovert de bal door een tackle van achteren. Serfel onderschept slim de pass. Serfel passt de bal met de wreef. Duffield rent richting de bal. Duffield haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ziemianin probeert naar een medespeler te passen. Duffield rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adamowicz. Adamowicz krijgt een gele kaart.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazdan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bidas is nu in balbezit. Bidas geeft de bal voor. Păltânea springt en kopt de bal. Piątkowski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Daar is Andonović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andonović speelt de bal door. Villalba is nu in balbezit. Villalba draait met de bal, schiet en ... Barmby probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - Wisła Trzy 1:0

23e minuut.
Harasiński geeft een hoge lob. Fontaine controleert de bal met de borst. Ziemianin rent richting de bal. Villalba verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Andonović passt de bal in één keer door. Daar is Villalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalba passt de bal zonder na te denken. Baláž is nu in balbezit. Baláž schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Păltânea verovert de bal door een tackle van achteren. Păltânea probeert naar een medespeler te passen. Duffield rent richting de bal. Păltânea rent richting de bal. Păltânea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Piątkowski met een harde bal richting middenveld. Andonović is nu in balbezit. Andonović met een sublieme pass. Adler rent richting de bal. Adler geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Harasiński probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bidas zal de hoekschop nemen. Păltânea controleert de bal met de borst. Iovan bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tristan da Cunha 62%, Wisła Trzy 38%.
Tristan da Cunha - Wisła Trzy 1:0

53e minuut.
Serfel is nu in balbezit. Harasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Harasiński passt de bal zonder na te denken. Duffield bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Harasiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bidas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palagyi rent richting de bal. Palagyi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Crivellaro rent richting de bal. Andonović bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonović passt de bal met de wreef. Adler rent richting de bal. Adler geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Harasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Adamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamowicz passt de bal met de wreef. Daar is Villalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ziemianin passt de bal in één keer door. Daar is Crivellaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iovan rent richting de bal. Crivellaro verovert de bal door een tackle van achteren. Crivellaro geeft de bal voor. Piątkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tristan da Cunha 68%, Wisła Trzy 32%.
Tristan da Cunha - Wisła Trzy 1:0