Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tristan da Cunha Waldirez Lubin
makkaka Tactiek pop4321
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 44.2
good Schieten solid
average Passen solid
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Harasiński rent richting de bal. Harasiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janus met de inworp. Vachler geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Furtek met een sublieme pass. Vachler heeft problemen om de bal te vangen. Vachler geeft de bal voor. Aguado springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - Waldirez Lubin 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Batęga de bal. Furtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybczyński begaat een overtreding. Rybczyński krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Vachler is nu in balbezit. Vachler passt de bal in één keer door. Aguado is nu in balbezit. Aguado schiet op doel. Piątkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - Waldirez Lubin 0:2

28e minuut.
Vachler bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiński is nu in balbezit. Vachler verovert de bal door een tackle van achteren. Vachler geeft de bal voor. Aguado springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Furtek passt de bal zonder na te denken. Vachler rent richting de bal. Vachler passt de bal in één keer door. Aguado is nu in balbezit. Aguado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Batęga onderschept slim de pass. Batęga probeert naar een medespeler te passen. Vachler speelt de bal door. Furtek speelt de bal door. Vachler geeft een hoge lob. Piątkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aguado is nu in balbezit. Aguado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - Waldirez Lubin 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tristan da Cunha 54%, Waldirez Lubin 46%.
Tristan da Cunha - Waldirez Lubin 0:3

46e minuut.
Batęga passt de bal zonder na te denken. Furtek probeert naar een medespeler te passen. Vachler rent richting de bal. Vachler geeft de bal voor. Aguado maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Vachler is nu in balbezit. Vachler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rybczyński de bal. Furtek rent richting de bal. Furtek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Janus probeert naar een medespeler te passen. Furtek speelt de bal door. Vachler geeft een lange en hoge pass. Aguado springt en kopt de bal. Piątkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vachler geeft een hoge lob. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aguado kan niet meer verder spelen. Kochański komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Janus is nu in balbezit. Niewierowski geeft een hoge lob. Baláž rent richting de bal. Baláž schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - Waldirez Lubin 1:3

88e minuut.
Niewierowski met een snelle inworp. Klungelig pakt Rybczyński de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batęga. Batęga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tristan da Cunha 48%, Waldirez Lubin 52%.
Tristan da Cunha - Waldirez Lubin 1:3