Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jankowia Janków Sabtos
ERNEST Tactiek Coś tam wyszło
35% Balbezit 65%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 54.9
good Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen good


16e minuut.
Kocagöz is nu in balbezit. Kocagöz passt de bal met de wreef. Aguas is nu in balbezit. Aguas haalt uit met een fantastische trap. Jastrzębiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Sabtos 1:0

19e minuut.
Lane rent richting de bal. Lane probeert naar een medespeler te passen. Ndugo rent richting de bal. Tontu onderschept slim de pass. Tontu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pietranik rent richting de bal. Pietranik geeft een lange en hoge pass. Duarte kan de bal niet met de borst controleren. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka haalt uit met een fantastische trap. Erkoç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veroušek met de inworp. Dombek met een sublieme pass. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka draait met de bal, schiet en ... Erkoç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pietranik passt de bal zonder na te denken. Daar is Tontu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drwięga is nu in balbezit. Tontu is nu in balbezit. Tontu schiet op doel. Erkoç bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Revilla geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietranik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tontu rent richting de bal. Tontu schiet op doel. Erkoç bokst de bal weg.

30e minuut.
Drwięga bereikt de bal nog maar net als eerste. Drwięga geeft de bal voor. Tavares kopt de bal weg. Lane geeft een lange en hoge pass. Skakanka maakt een snoekduik en kopt de bal. Erkoç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jankowia Janków 71%, Sabtos 29%.
Jankowia Janków - Sabtos 1:0

47e minuut.
Pietranik geeft de bal voor. Erkoç probeert naar een medespeler te passen. Czerbniak kopt de bal weg. Tontu is nu in balbezit. Tontu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Inworp. Karpiuk komt het veld opgelopen. Pikul komt het veld opgelopen. Dombek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akrivatos komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Tontu haalt uit met een fantastische trap. Erkoç speelt de bal door. Akrivatos kopt de bal weg. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Kocagöz de bal. Lane rent richting de bal. Lane passt de bal met de wreef. Pietranik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietranik geeft de bal voor. Erkoç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skakanka rent richting de bal. Skakanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jankowia Janków - Sabtos 1:1

59e minuut.
Lane geeft een hoge lob. Akrivatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Akrivatos met een sublieme pass. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Akrivatos geeft een lange en hoge pass. Erkoç met een sublieme pass. Akrivatos kopt de bal weg. Skakanka rent richting de bal. Skakanka draait met de bal, schiet en ... Erkoç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Pietranik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Drwięga de bal. Lane geeft een hoge lob. Skakanka rent richting de bal. Skakanka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pikul passt de bal in één keer door. Lane heeft problemen om de bal te vangen. Kocagöz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kocagöz krijgt een gele kaart. Lane roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lane kan niet meer verder spelen. Rondán komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Veroušek heeft problemen om de bal te vangen. Akrivatos is nu in balbezit. Akrivatos met een sublieme pass. Rondán rent richting de bal. Rondán geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Orbitek kopt de bal weg. Ndugo heeft problemen om de bal te vangen. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu schiet op doel. Erkoç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Drwięga is nu in balbezit. Drwięga geeft een hoge lob. Rondán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karpiuk is nu in balbezit. Karpiuk haalt uit met een fantastische trap. Jastrzębiec bokst de bal weg.

86e minuut.
Kocagöz probeert naar een medespeler te passen. Palmero rent richting de bal. Pietranik begaat een overtreding. Pietranik krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Doeltrap. Jastrzębiec trapt de bal weg. Akrivatos kopt de bal weg. Daar is Skakanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skakanka schiet op doel. Erkoç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tontu rent richting de bal. Tontu draait met de bal, schiet en ... Erkoç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Sabtos 1:2

90e minuut.
Tirado heeft problemen om de bal te vangen. Akrivatos rent richting de bal. Akrivatos passt de bal in één keer door. Skakanka rent richting de bal. Skakanka haalt uit met een fantastische trap. Erkoç bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jankowia Janków 84%, Sabtos 16%.
Jankowia Janków - Sabtos 1:2