Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lambada N Nankatsu
433 Tactiek oki
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 48.4
solide Schieten solide
goed Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento met een sublieme pass. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai schiet op doel. Merrian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Sarmiento heeft problemen om de bal te vangen. Pallinder is nu in balbezit. Pallinder passt de bal in één keer door. Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andresen schiet op doel. Žabka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paganoni rent richting de bal. Paganoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lambada - N Nankatsu 1:0

7e minuut.
Zhukov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dec de bal. Mihai verovert de bal door een tackle van achteren. Mihai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lambada - N Nankatsu 1:1

15e minuut.
Arasim passt de bal zonder na te denken. Zhukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhukov passt de bal in één keer door. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai schiet op doel. Gutiérrez Risques kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Pallinder verovert de bal door een tackle van achteren. Pallinder speelt de bal door. Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andresen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Paganoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganoni met een sublieme pass. Andresen is nu in balbezit. Andresen schiet op doel. Žabka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Arasim met een sublieme pass. Zhukov is nu in balbezit. Zhukov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mihai de bal. Mihai draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez Risques verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Adıtek onderschept slim de pass. Estélyi geeft een hoge lob. Arasim probeert de bal aan de voet te houden. Andresen is nu in balbezit. Andresen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sarmiento verovert de bal door een tackle van achteren. Di Miglio is nu in balbezit. Di Miglio passt de bal zonder na te denken. Andresen is nu in balbezit. Andresen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lambada 62%, N Nankatsu 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lambada - N Nankatsu 1:1

47e minuut.
Zhukov is nu in balbezit. Zhukov schiet op doel. Dec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Arasim rent richting de bal. Arasim geeft een hoge lob. Zhukov kopt de bal weg. Mihai is nu in balbezit. Mihai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Tusseau rent richting de bal. Tusseau passt de bal in één keer door. Zhukov is nu in balbezit. Zhukov haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez Risques probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lambada - N Nankatsu 1:2

66e minuut.
Merrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Merrian onderschept slim de pass. Merrian geeft een lange en hoge pass. Andresen springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Merrian geeft de bal voor. Jung kopt de bal weg. Klungelig pakt Merrian de bal. Zhukov is nu in balbezit. Zhukov draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez Risques verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Dec probeert naar een medespeler te passen. Pickin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung onderschept slim de pass. Jung schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lambada 61%, N Nankatsu 39%.
FC Lambada - N Nankatsu 1:2