Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tristan da Cunha Sabtos
makkaka Tactiek Coś tam wyszło
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 49.3
good Schieten very good
average Passen very good
adequate Verdedigen good


15e minuut.
Bartoszewicz onderschept slim de pass. Bartoszewicz passt de bal zonder na te denken. Harasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Peroutka onderschept slim de pass. Peroutka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Baláž bereikt de bal nog maar net als eerste. Veroušek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baláž is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rybczyński met een snel genomen vrije trap. Orbitek rent richting de bal. Orbitek geeft de bal voor. Peroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Peroutka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Peroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Keresztély bereikt de bal nog maar net als eerste. Keresztély probeert naar een medespeler te passen. Pietranik geeft de bal voor. Skakanka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pietranik bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietranik onderschept slim de pass. Pietranik geeft de bal voor. Skakanka springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Pietranik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietranik geeft een hoge lob. Skakanka rent richting de bal. Skakanka schiet op doel. Sławiński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Piątkowski speelt de bal door. Czerbniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Peroutka de bal. Skakanka rent richting de bal. Skakanka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Dombek passt de bal zonder na te denken. Keresztély bereikt de bal nog maar net als eerste. Keresztély passt de bal met de wreef. Peroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Peroutka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Skakanka de bal. Sławiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka onderschept slim de pass. Skakanka draait met de bal, schiet en ... Piątkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tristan da Cunha 80%, Sabtos 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tristan da Cunha - Sabtos 0:0

50e minuut.
Keresztély kopt de bal weg. Peroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietranik rent richting de bal. Pietranik geeft de bal voor. Skakanka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Niewierowski onderschept slim de pass. Niewierowski speelt de bal door. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba onderschept slim de pass. Villalba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - Sabtos 1:0

60e minuut.
Baláž heeft problemen om de bal te vangen. Veroušek probeert naar een medespeler te passen. Dombek rent richting de bal. Dombek geeft een lange en hoge pass. Peroutka springt en kopt de bal. Piątkowski bokst de bal weg. Peroutka is nu in balbezit. Peroutka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tristan da Cunha - Sabtos 1:1

62e minuut.
Iovan is nu in balbezit. Dombek onderschept slim de pass. Dombek passt de bal in één keer door. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka schiet op doel. Piątkowski bokst de bal weg.

63e minuut.
Adler kopt de bal weg. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak geeft een hoge lob. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Orbitek met een sublieme pass. Skakanka is nu in balbezit. Peroutka rent richting de bal. Peroutka schiet op doel. Piątkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - Sabtos 1:2

67e minuut.
Harasiński geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pietranik de bal onder controle te krijgen. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tristan da Cunha - Sabtos 2:2

71e minuut.
Klungelig pakt Skakanka de bal. Skakanka passt de bal in één keer door. Peroutka rent richting de bal. Peroutka draait met de bal, schiet en ... Zdun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

73e minuut.
Peroutka geeft een hoge lob. Sławiński is nu in balbezit. Skakanka onderschept slim de pass. Skakanka haalt uit met een fantastische trap. Piątkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - Sabtos 2:3

80e minuut.
Harasiński onderschept slim de pass. Harasiński geeft de bal voor. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba schiet op doel. Rondán probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pietranik kan de bal niet met de borst controleren. Pietranik met een sublieme pass. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - Sabtos 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tristan da Cunha 75%, Sabtos 25%.
Tristan da Cunha - Sabtos 2:4