Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waldirez Lubin Jankowia Janków
pop4321 Tactiek ERNEST
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
3 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 39.5
matig Schieten goed
solide Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


11e minuut.
Ndugo onderschept slim de pass. Aguas rent richting de bal. Aguas speelt de bal door. Kocagöz is nu in balbezit. Kocagöz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Jankowia Janków 0:1

19e minuut.
Szawala geeft de bal voor. Vachler is nu in balbezit. Vachler passt de bal in één keer door. Kochański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Waldirez Lubin - Jankowia Janków 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waldirez Lubin 44%, Jankowia Janków 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Waldirez Lubin - Jankowia Janków 1:1

48e minuut.
Inworp. Palmero met een snelle inworp. Ndugo met een sublieme pass. Kocagöz is nu in balbezit. Kocagöz draait met de bal, schiet en ... Knoflach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Inworp. Pikul komt het veld opgelopen. Karpiuk komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kocagöz passt de bal zonder na te denken. Tirado is nu in balbezit. Tirado met een sublieme pass. Pikul rent richting de bal. Pikul draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Knoflach bokst de bal weg.

76e minuut.
Kochański is nu in balbezit. Drwięga verovert de bal door een tackle van achteren. Drwięga geeft een lange en hoge pass. Vachler is nu in balbezit. Vachler geeft een lange en hoge pass. Erkoç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vachler geeft een hoge lob. Erkoç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Batęga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Janus de bal. Furtek geeft een hoge lob. Vachler rent richting de bal. Vachler geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waldirez Lubin 40%, Jankowia Janków 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Waldirez Lubin - Jankowia Janków 1:1