Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N Nankatsu Tristan da Cunha
oki Tactiek makkaka
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
48.1 gemiddelde waardering 42.2
solid Schieten adequate
adequate Passen average
very good Verdedigen average


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Mihai de bal onder controle te krijgen. Arasim kopt de bal weg. Zhukov heeft problemen om de bal te vangen. Mihai rent richting de bal. Mihai draait met de bal, schiet en ... Piątkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Rybczyński geeft een lange en hoge pass. Koukoularis kopt de bal weg. Niewierowski rent richting de bal. Tusseau onderschept slim de pass. Tusseau geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zdun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai onderschept slim de pass. Piątkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Tristan da Cunha 1:0

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Villalba stond buitenspel. Arasim neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Zdun de bal. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai schiet op doel. Piątkowski bokst de bal weg.

18e minuut.
Arasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Arasim geeft een hoge lob. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento geeft de bal voor. Mihai krijgt zijn hoofd ertegen. Piątkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Tusseau verovert de bal door een tackle van achteren. Tusseau geeft de bal voor. Iovan heeft problemen om de bal te vangen. Mihai verovert de bal door een tackle van achteren. Mihai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Villalba rent richting de bal. Zdojski verovert de bal door een tackle van achteren. Zdojski passt de bal in één keer door. Jung is nu in balbezit. Jung geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Buitenspel voor Villalba. Goede buitenspelval van de verdediging. Adıtek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sławiński heeft problemen om de bal te vangen. Mihai is nu in balbezit. Mihai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zdun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento onderschept slim de pass. Sarmiento probeert naar een medespeler te passen. Mihai is nu in balbezit. Mihai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N Nankatsu 33%, Tristan da Cunha 67%.
N Nankatsu - Tristan da Cunha 1:0

46e minuut.
Harasiński geeft een hoge lob. Inworp. Tusseau met de inworp. Daar is Arasim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arasim geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Jung controleert de bal met de borst. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovan onderschept slim de pass. Jung onderschept slim de pass. Jung schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Arasim is nu in balbezit. Arasim met een sublieme pass. Tusseau met een sublieme pass. Mihai is nu in balbezit. Mihai haalt uit met een fantastische trap. Piątkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
N Nankatsu - Tristan da Cunha 2:0

80e minuut.
Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovan onderschept slim de pass. Iovan geeft een lange en hoge pass. Baláž bereikt de bal nog maar net als eerste. Baláž draait met de bal, schiet en ... Žabka bokst de bal weg.

82e minuut.
Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski geeft een lange en hoge pass. Adıtek is nu in balbezit. Villalba onderschept slim de pass. Villalba haalt uit met een fantastische trap. Žabka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N Nankatsu 28%, Tristan da Cunha 72%.
N Nankatsu - Tristan da Cunha 2:0