Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lambada Waldirez Lubin
433 Tactiek pop4321
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 48.1
goed Schieten solide
goed Passen solide
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Aguado rent richting de bal. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec passt de bal in één keer door. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez Risques verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pallinder met een sublieme pass. Furtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtek passt de bal met de wreef. Aguado heeft problemen om de bal te vangen. Aguado draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez Risques verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dec rent richting de bal. Batęga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batęga krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Gula speelt de bal door. Janus rent richting de bal. Janus passt de bal in één keer door. Batęga is nu in balbezit. Batęga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Pickin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willetts met een sublieme pass. Furtek probeert naar een medespeler te passen. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lambada - Waldirez Lubin 0:1

23e minuut.
Knoflach met een harde bal richting middenveld. Janus heeft problemen om de bal te vangen. Janus probeert naar een medespeler te passen. Aguado rent richting de bal. Aguado draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez Risques verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Batęga is nu in balbezit. Bugarin verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Willetts geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gutiérrez Risques probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Janus passt de bal met de wreef. Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vachler rent richting de bal. Vachler geeft een lange en hoge pass. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Daar is Vachler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vachler probeert naar een medespeler te passen. Aguado is nu in balbezit. Aguado draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez Risques probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lambada - Waldirez Lubin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lambada 58%, Waldirez Lubin 42%.
FC Lambada - Waldirez Lubin 0:2

51e minuut.
Gutiérrez Risques speelt de bal door. Furtek kopt de bal weg. Aguado rent richting de bal. Aguado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lambada - Waldirez Lubin 0:3

53e minuut.
Darousis met een sublieme pass. Estélyi rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Estélyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paganoni geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Batęga haalt uit met een fantastische trap. Bugarin heeft problemen om de bal te vangen. Aguado is nu in balbezit. Aguado haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez Risques maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lambada - Waldirez Lubin 0:4

58e minuut.
Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtek rent richting de bal. Furtek passt de bal in één keer door. Janus rent richting de bal. Janus geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Aguado maakt een snoekduik en kopt de bal. Gutiérrez Risques verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Gutiérrez Risques met een sublieme pass. Furtek kopt de bal weg. Daar is Bugarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguado rent richting de bal. Aguado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gutiérrez Risques probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Paganoni passt de bal met de wreef. Andresen rent richting de bal. Egyed maakt een afschuwelijke overtreding. Egyed is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Gula passt de bal met de wreef. Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus passt de bal in één keer door. Batęga rent richting de bal. Batęga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Dec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguado onderschept slim de pass. Aguado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Janus probeert naar een medespeler te passen. Vachler met een sublieme pass. Batęga is nu in balbezit. Batęga geeft een lange en hoge pass. Aguado krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lambada 58%, Waldirez Lubin 42%.
FC Lambada - Waldirez Lubin 0:4