Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sabtos Wisła Trzy
Coś tam wyszło Tactiek irek
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 44.1
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Peroutka rent richting de bal. Klisiak rent richting de bal. Klisiak speelt de bal door. Keresztély bereikt de bal nog maar net als eerste. Keresztély draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Daar is Crivellaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skakanka rent richting de bal. Skakanka met een sublieme pass. Peroutka is nu in balbezit. Peroutka schiet op doel. De bal raakt de paal. Feskens probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Veroušek kopt de bal weg. Daar is Crivellaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orbitek probeert naar een medespeler te passen. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka schiet op doel. Feskens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Dombek speelt de bal door. Skakanka rent richting de bal. Skakanka met een sublieme pass. Peroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Peroutka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dombek speelt de bal door. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka speelt de bal door. Peroutka is nu in balbezit. Serfel met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dombek is nu in balbezit. Dombek geeft de bal voor. Keresztély kopt de bal weg. Skakanka heeft problemen om de bal te vangen. Skakanka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Peroutka rent richting de bal. Peroutka speelt de bal door. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka haalt uit met een fantastische trap. Feskens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabtos - Wisła Trzy 1:0

18e minuut.
Veroušek geeft een hoge lob. Daar is Abadal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka haalt uit met een fantastische trap. Serfel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pietranik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Skakanka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabtos - Wisła Trzy 2:0

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tavares met de inworp. Pietranik rent richting de bal. Pietranik geeft een hoge lob. Skakanka maakt een snoekduik en kopt de bal. Feskens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabtos - Wisła Trzy 3:0

34e minuut.
Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbitek rent richting de bal. Orbitek probeert naar een medespeler te passen. Peroutka is nu in balbezit. Peroutka draait met de bal, schiet en ... Feskens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Pietranik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietranik met een sublieme pass. Klungelig pakt Skakanka de bal. Skakanka schiet op doel. Feskens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Feskens bokst de bal weg.

39e minuut.
Daar is Dombek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abadal onderschept slim de pass. Veroušek onderschept slim de pass. Veroušek geeft een hoge lob. Peroutka maakt een snoekduik en kopt de bal. Feskens bokst de bal weg. Serfel heeft problemen om de bal te vangen. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabtos - Wisła Trzy 4:0

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jastrzębiec niet meer kan verder spelen. Rondán komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabtos 33%, Wisła Trzy 67%.
Sabtos - Wisła Trzy 4:0

56e minuut.
Dombek rent richting de bal. Dombek met een sublieme pass. Abadal rent richting de bal. Skakanka verovert de bal door een tackle van achteren. Skakanka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Abadal met een sublieme pass. Veroušek probeert naar een medespeler te passen. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka schiet op doel. Feskens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabtos - Wisła Trzy 5:0

66e minuut.
Pietranik speelt de bal door. Keresztély bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietranik speelt de bal door. Peroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Peroutka draait met de bal, schiet en ... Feskens bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Palagyi passt de bal zonder na te denken. Borogovac speelt de bal door. Crivellaro probeert de bal aan de voet te houden. Peroutka is nu in balbezit. Peroutka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Feskens trapt de bal weg. Dombek kopt de bal weg. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka haalt uit met een fantastische trap. Feskens probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

80e minuut.
Klisiak kopt de bal weg. Daar is Borogovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavares speelt de bal door. Peroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Peroutka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabtos - Wisła Trzy 6:0

82e minuut.
Keresztély is nu in balbezit. Palagyi verovert de bal door een tackle van achteren. Palagyi passt de bal zonder na te denken. Bidas rent richting de bal. Bidas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Pietranik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peroutka de bal. Peroutka passt de bal met de wreef. Skakanka rent richting de bal. Skakanka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dombek met een sublieme pass. Klungelig pakt Skakanka de bal. Abadal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skakanka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veroušek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabtos 24%, Wisła Trzy 76%.
Sabtos - Wisła Trzy 6:0