Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Prostyń Tristan da Cunha
CAT 1.0 Tactiek makkaka
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
53.2 gemiddelde waardering 41.7
excellent Schieten good
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


11e minuut.
Nizam Bakar is nu in balbezit. Nizam Bakar probeert naar een medespeler te passen. Krustilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustilov geeft een hoge lob. Szympruch springt en kopt de bal. Piątkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Böttger onderschept slim de pass. Böttger geeft een lange en hoge pass. Daar is Zdun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szympruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szympruch schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - Tristan da Cunha 1:0

28e minuut.
Szudrowicz probeert naar een medespeler te passen. Krustilov is nu in balbezit. Krustilov probeert naar een medespeler te passen. Halmos rent richting de bal. Halmos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Szudrowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krustilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krustilov passt de bal met de wreef. Halmos is nu in balbezit. Halmos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Niewierowski geeft een hoge lob. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba geeft een lange en hoge pass. Baláž springt en kopt de bal. Portel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Prostyń - Tristan da Cunha 1:1

34e minuut.
Nizam Bakar rent richting de bal. Nizam Bakar passt de bal in één keer door. Szympruch is nu in balbezit. Szympruch haalt uit met een fantastische trap. Piątkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Halmos rent richting de bal. Halmos draait met de bal, schiet en ... Piątkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Harasiński is nu in balbezit. Krustilov onderschept slim de pass. Krustilov speelt de bal door. Halmos is nu in balbezit. Halmos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Szympruch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szudrowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szympruch is nu in balbezit. Szympruch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Prostyń 35%, Tristan da Cunha 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpia Prostyń - Tristan da Cunha 1:1

52e minuut.
Piątkowski met een sublieme pass. Szudrowicz kopt de bal weg. Nizam Bakar met een sublieme pass. Szympruch is nu in balbezit. Szympruch draait met de bal, schiet en ... Piątkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Piątkowski met een sublieme pass. Andonović kopt de bal weg. Szudrowicz is nu in balbezit. Szudrowicz geeft een hoge lob. Halmos springt en kopt de bal. Piątkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Krustilov met een sublieme pass. Szudrowicz speelt de bal door. Szympruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szympruch haalt uit met een fantastische trap. Piątkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - Tristan da Cunha 2:1

66e minuut.
Nizam Bakar passt de bal in één keer door. Krustilov heeft problemen om de bal te vangen. Krustilov probeert naar een medespeler te passen. Halmos is nu in balbezit. Halmos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - Tristan da Cunha 3:1

69e minuut.
Zdun geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krustilov met de inworp. Halmos rent richting de bal. Halmos schiet op doel. Piątkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Cabrito probeert naar een medespeler te passen. Krustilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustilov geeft de bal voor. Szympruch is nu in balbezit. Szympruch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inworp. Krustilov met de inworp. Rybczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmos verovert de bal door een tackle van achteren. Halmos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rybczyński met een harde bal richting middenveld. Krustilov kopt de bal weg. Szympruch is nu in balbezit. Szympruch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Prostyń 20%, Tristan da Cunha 80%.
Olimpia Prostyń - Tristan da Cunha 3:1