Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tristan da Cunha Olimpia Prostyń
makkaka Tactiek CAT 2.0
53% Balbezit 47%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
42.1 gemiddelde waardering 54.7
goed Schieten uitstekend
matig Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Nizam Bakar kopt de bal weg. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustilov verovert de bal door een tackle van achteren. Krustilov geeft een hoge lob. Szympruch maakt een snoekduik en kopt de bal. Piątkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Rybczyński met een sublieme pass. Nizam Bakar probeert naar een medespeler te passen. Halmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Szudrowicz speelt de bal door. Sławiński heeft problemen om de bal te vangen. Szympruch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szympruch krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sławiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sławiński met een snel genomen vrije trap. Villalba kopt de bal weg. Klungelig pakt Andonović de bal. Szudrowicz geeft de bal voor. Halmos springt en kopt de bal. Piątkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Lissandri geeft de bal voor. Szympruch rent richting de bal. Szympruch controleert de bal met de borst. Szympruch schiet op doel. Piątkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - Olimpia Prostyń 0:1

29e minuut.
Andonović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizam Bakar verovert de bal door een tackle van achteren. Nizam Bakar speelt de bal door. Szympruch rent richting de bal. Szympruch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Szympruch onderschept slim de pass. Szympruch speelt de bal door. Halmos rent richting de bal. Halmos haalt uit met een fantastische trap. Piątkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - Olimpia Prostyń 0:2

44e minuut.
Iovan passt de bal zonder na te denken. Adler is nu in balbezit. Lissandri begaat een overtreding. Lissandri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tristan da Cunha 63%, Olimpia Prostyń 37%.
Tristan da Cunha - Olimpia Prostyń 0:2

55e minuut.
Krustilov met een snelle inworp. Szympruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szympruch met een sublieme pass. Halmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - Olimpia Prostyń 0:3

57e minuut.
Krustilov is nu in balbezit. Krustilov geeft de bal voor. Klungelig pakt Rybczyński de bal. Halmos is nu in balbezit. Halmos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Szudrowicz is nu in balbezit. Andonović begaat een overtreding. Szudrowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krustilov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Halmos is nu in balbezit. Halmos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Szudrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybczyński geeft de bal voor. Lissandri kopt de bal weg. Szudrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szudrowicz geeft een hoge lob. Piątkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Halmos rent richting de bal. Halmos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - Olimpia Prostyń 0:4

68e minuut.
Szudrowicz rent richting de bal. Szudrowicz passt de bal zonder na te denken. Zdun heeft problemen om de bal te vangen. Szympruch rent richting de bal. Szympruch draait met de bal, schiet en ... Piątkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krustilov is nu in balbezit. Krustilov draait met de bal, schiet en ... Piątkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - Olimpia Prostyń 0:5

74e minuut.
Magliocca geeft de bal voor. Szympruch kopt de bal weg. Halmos rent richting de bal. Halmos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - Olimpia Prostyń 0:6

87e minuut.
Szympruch speelt de bal door. Krustilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustilov passt de bal zonder na te denken. Szudrowicz is nu in balbezit. Szudrowicz schiet op doel. Piątkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tristan da Cunha 70%, Olimpia Prostyń 30%.
Tristan da Cunha - Olimpia Prostyń 0:6