Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waldirez Lubin Wisła Trzy
pop4321 Tactiek irek
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 44.2
uitstekend Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Vachler passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fontaine de bal. Aguado onderschept slim de pass. Aguado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Wisła Trzy 1:0

9e minuut.
Crivellaro onderschept slim de pass. Aguado is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Fontaine ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fontaine naar de kleedkamers voor een vroege douche. Aguado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aguado kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Wisła Trzy 2:0

11e minuut.
Furtek met een sublieme pass. Vachler is nu in balbezit. Vachler met een sublieme pass. Aguado is nu in balbezit. Aguado draait met de bal, schiet en ... Feskens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Crivellaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtek onderschept slim de pass. Furtek probeert naar een medespeler te passen. Aguado rent richting de bal. Aguado schiet op doel. Feskens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abadal heeft problemen om de bal te vangen. Aguado rent richting de bal. Aguado schiet op doel. Feskens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Szawala onderschept slim de pass. Szawala geeft een hoge lob. Aguado is nu in balbezit. Aguado schiet op doel. Feskens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Vachler rent richting de bal. Vachler passt de bal zonder na te denken. Aguado is nu in balbezit. Aguado schiet op doel. Feskens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Wisła Trzy 3:0

19e minuut.
Janus is nu in balbezit. Janus met een sublieme pass. Klungelig pakt Vachler de bal. Vachler geeft een hoge lob. Aguado krijgt zijn hoofd ertegen. Feskens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Wisła Trzy 4:0

31e minuut.
Daar is Furtek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtek passt de bal in één keer door. Vachler is nu in balbezit. Vachler geeft een hoge lob. Aguado maakt een snoekduik en kopt de bal. Feskens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Furtek passt de bal in één keer door. Daar is Vachler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vachler probeert naar een medespeler te passen. Aguado rent richting de bal. Aguado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Gula onderschept slim de pass. Gula passt de bal in één keer door. Păltânea met een sublieme pass. Palagyi rent richting de bal. Palagyi schiet op doel. Knoflach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duffield bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waldirez Lubin 41%, Wisła Trzy 59%.
Waldirez Lubin - Wisła Trzy 4:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janus met de inworp. Vachler rent richting de bal. Vachler geeft een lange en hoge pass. Batęga kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vachler is nu in balbezit. Vachler met een sublieme pass. Aguado is nu in balbezit. Aguado schiet op doel. Feskens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Wisła Trzy 5:0

64e minuut.
Furtek probeert naar een medespeler te passen. Willetts probeert naar een medespeler te passen. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado draait met de bal, schiet en ... Feskens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Wisła Trzy 6:0

73e minuut.
Klisiak probeert naar een medespeler te passen. Vachler speelt de bal door. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado draait met de bal, schiet en ... Feskens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Wisła Trzy 7:0

74e minuut.
Manieri kopt de bal weg. Janus probeert naar een medespeler te passen. Vachler met een sublieme pass. Aguado heeft problemen om de bal te vangen. Aguado schiet op doel. Feskens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abadal heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Agsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea rent richting de bal. Agsten is nu in balbezit. Agsten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Wisła Trzy 7:1

81e minuut.
Willetts geeft een lange en hoge pass. Abadal kopt de bal weg. Klungelig pakt Aguado de bal. Aguado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - Wisła Trzy 8:1

84e minuut.
Daar is Aguado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguado passt de bal met de wreef. Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waldirez Lubin 48%, Wisła Trzy 52%.
Waldirez Lubin - Wisła Trzy 8:1