Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea FC REAL Kalisz
3:2:3:2 off Tactiek Ex.Du
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
52.1 gemiddelde waardering 51
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
de Vilhena is nu in balbezit. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal onderschept slim de pass. Bal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Wysocki de bal. Minga onderschept slim de pass. Minga met een sublieme pass. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Komber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minga is nu in balbezit. de Vilhena onderschept slim de pass. de Vilhena geeft de bal voor. Štefeček krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Minga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štefeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimnawoda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zimnawoda krijgt een gele kaart. Štefeček raakt geblesseerd tijdens het duel. Risotto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - REAL Kalisz 0:1

26e minuut.
Drumev geeft de bal voor. Quartiani kopt de bal weg. Wysocki heeft problemen om de bal te vangen. Del Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Gamba draait met de bal, schiet en ... Ninov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Quartiani heeft problemen om de bal te vangen. Ułamek is nu in balbezit. Ułamek speelt de bal door. Minga is nu in balbezit. Minga geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea FC - REAL Kalisz 1:1

31e minuut.
Del Gamba passt de bal in één keer door. Komber rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Vilhena. de Vilhena krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Del Gamba rent richting de bal. Iwanecki onderschept slim de pass. Iwanecki geeft een hoge lob. Risotto rent richting de bal. Risotto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - REAL Kalisz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea FC 47%, REAL Kalisz 53%.
Chelsea FC - REAL Kalisz 1:2

56e minuut.
Štefeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimnawoda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Štefeček is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Štefeček neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Leno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - REAL Kalisz 1:3

73e minuut.
Inworp. Quartiani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ułamek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ułamek geeft een lange en hoge pass. Del Gamba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - REAL Kalisz 2:3

77e minuut.
Gołębiewski rent richting de bal. Gołębiewski passt de bal in één keer door. de Vilhena met een sublieme pass. Klungelig pakt Bal de bal. Bal geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Del Gamba heeft problemen om de bal te vangen. Gołębiewski begaat een overtreding. Del Gamba raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ułamek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Del Gamba maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea FC - REAL Kalisz 3:3

90e minuut.
Del Gamba verovert de bal door een tackle van achteren. Del Gamba passt de bal zonder na te denken. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Komber schiet op doel. Sorek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea FC 42%, REAL Kalisz 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea FC - REAL Kalisz 3:3