Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warsaw Nets gornik kłodawa
424 Tactiek kazik neew
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 48.9
solide Schieten solide
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


7e minuut.
Paasimies is nu in balbezit. Inworp. Paasimies met een snelle inworp. Vrauwdeunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrauwdeunt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Schóber rent richting de bal. Schóber geeft een lange en hoge pass. Onnela rent richting de bal. Bianchi onderschept slim de pass. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vrauwdeunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøgelund geeft een lange en hoge pass. Vrauwdeunt met een sublieme pass. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jeleń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Onnela geeft een lange en hoge pass. Karagula probeert de bal aan de voet te houden. Montilla rent richting de bal. Karagula is nu in balbezit. Karagula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Chwalony met een sublieme pass. Bøgelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøgelund probeert naar een medespeler te passen. Karagula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dini trapt de bal weg. Rywczak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Warać de bal onder controle te krijgen. Karagula rent richting de bal. Karagula draait met de bal, schiet en ... Dini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - gornik kłodawa 0:1

40e minuut.
Weler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka geeft de bal voor. Bianchi maakt een snoekduik en kopt de bal. Jeleń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Domide rent richting de bal. Domide speelt de bal door. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warsaw Nets - gornik kłodawa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Nets 49%, gornik kłodawa 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warsaw Nets - gornik kłodawa 1:1

59e minuut.
Weler rent richting de bal. Weler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Montilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Warać probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Navarro met een snelle inworp. Bøgelund geeft de bal voor. Daar is Karagula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karagula schiet op doel. Dini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - gornik kłodawa 1:2

81e minuut.
Warać kopt de bal weg. Mann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paasimies. Paasimies krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Nets 46%, gornik kłodawa 54%.
Warsaw Nets - gornik kłodawa 1:2