Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciderland Chudzio
Normal Tactiek Moja
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 30
matig Schieten matig
zwak Passen goed
zwak Verdedigen matig


25e minuut.
Inworp. Piwownik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aucello is nu in balbezit. Aucello geeft de bal voor. Jończy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Chudzio 1:0

29e minuut.
Dejko geeft een lange en hoge pass. Berdys probeert de bal aan de voet te houden. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Pecka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ciderland - Chudzio 1:1

31e minuut.
Daar is Chodakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łaszkiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chodakiewicz. Chodakiewicz krijgt een gele kaart. Łaszkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korodowski met een snel genomen vrije trap. Garwoła springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Łaszkiewicz geeft de bal voor. Daar is Dejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdys is nu in balbezit. Berdys schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dejko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Chudzio 1:2

35e minuut.
Pecka met een harde bal richting middenveld. Inworp. Fudała met de inworp. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Chudzio 1:3

40e minuut.
Maguire met een sublieme pass. Aucello rent richting de bal. Aucello passt de bal zonder na te denken. Jończy rent richting de bal. Jończy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Łaszkiewicz passt de bal met de wreef. Garwoła heeft problemen om de bal te vangen. Garwoła passt de bal zonder na te denken. Berdys is nu in balbezit. Berdys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciderland 60%, Chudzio 40%.
FC Ciderland - Chudzio 1:3

50e minuut.
Gilyán speelt de bal door. Berdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdys met een sublieme pass. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła haalt uit met een fantastische trap. Pecka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garwoła rent richting de bal. Garwoła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Chudzio 1:4

54e minuut.
Chodakiewicz is nu in balbezit. Aucello bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Felczak zijn tegenspeler op de grond. Felczak krijgt een gele kaart. Aucello roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Aucello kan niet meer verder spelen. Cedro komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Berdys onderschept slim de pass. Tromby tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berdys raakt geblesseerd tijdens het duel. Korodowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Garwoła rent richting de bal. Garwoła schiet op doel. Pecka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Łaszkiewicz onderschept slim de pass. Łaszkiewicz geeft de bal voor. Berdys rent richting de bal. Berdys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Chudzio 1:5

69e minuut.
Pecka trapt de bal weg. Fudała kopt de bal weg. Łaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Berdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Fudała kopt de bal weg. Berdys is nu in balbezit. Dejko rent richting de bal. Berdys verovert de bal door een tackle van achteren. Berdys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Chudzio 1:6

72e minuut.
Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Korodowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gilyán de bal. Garwoła is nu in balbezit. Garwoła draait met de bal, schiet en ... Pecka bokst de bal weg.

89e minuut.
Daar is Garwoła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prasnal rent richting de bal. Garwoła met een sublieme pass. Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciderland 74%, Chudzio 26%.
FC Ciderland - Chudzio 1:6