Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciderland Lechia 06 Mysłowice
Normal Tactiek lwy
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 46.4
matig Schieten uitstekend
matig Passen goed
zwak Verdedigen goed


8e minuut.
Łapanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski passt de bal met de wreef. Bugatto rent richting de bal. Bugatto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bugatto geeft een hoge lob. Szalkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Lechia 06 Mysłowice 0:1

10e minuut.
Daar is Lewicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugatto met een sublieme pass. Berriozábal met een sublieme pass. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Siwiński kopt de bal weg. Aucello bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk onderschept slim de pass. Zieńczuk speelt de bal door. Berriozábal geeft een lange en hoge pass. Cedro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Szalkowski de bal. Bugatto is nu in balbezit. Bugatto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Lechia 06 Mysłowice 0:2

17e minuut.
Łapanka rent richting de bal. Łapanka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lippke de bal. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Lechia 06 Mysłowice 0:3

19e minuut.
Bugatto is nu in balbezit. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski passt de bal met de wreef. Bugatto is nu in balbezit. Bugatto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Lechia 06 Mysłowice 0:4

23e minuut.
Berriozábal onderschept slim de pass. Berriozábal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dejko de bal. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski draait met de bal, schiet en ... Cedro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lippke heeft problemen om de bal te vangen. Łapanka is nu in balbezit. Łapanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Lechia 06 Mysłowice 0:5

24e minuut.
Prasnal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski speelt de bal door. Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Lechia 06 Mysłowice 0:6

26e minuut.
Łapanka speelt de bal door. Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippke is nu in balbezit. Bugatto onderschept slim de pass. Bugatto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Dejko de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Lechia 06 Mysłowice 0:7

29e minuut.
Misierewicz passt de bal zonder na te denken. Berriozábal geeft een hoge lob. Bugatto is nu in balbezit. Bugatto draait met de bal, schiet en ... Cedro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Lechia 06 Mysłowice 0:8

31e minuut.
Daar is Bugatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berriozábal rent richting de bal. Berriozábal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bugatto de bal. Bugatto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bruzda speelt de bal door. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk geeft de bal voor. Bugatto rent richting de bal. Bugatto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Piwownik probeert de bal met de borst te controleren. Piwownik passt de bal zonder na te denken. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucello onderschept slim de pass. Aucello geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lewicki verovert de bal door een tackle van achteren. Łapanka rent richting de bal. Łapanka passt de bal zonder na te denken. Bugatto heeft problemen om de bal te vangen. Bugatto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lewicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chodakiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciderland 77%, Lechia 06 Mysłowice 23%.
FC Ciderland - Lechia 06 Mysłowice 0:8

47e minuut.
Siwiński met een sublieme pass. Jeleń speelt de bal door. Szalkowski speelt de bal door. Bugatto is nu in balbezit. Bugatto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Lechia 06 Mysłowice 0:9

50e minuut.
Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bugatto de bal. Bugatto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Lechia 06 Mysłowice 0:10

52e minuut.
Berriozábal is nu in balbezit. Berriozábal geeft een hoge lob. Szalkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Dejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Lechia 06 Mysłowice 0:11

54e minuut.
Cedro trapt de bal weg van het doel. Siwiński geeft een lange en hoge pass. Szalkowski kan de bal niet met de borst controleren. Szalkowski schiet op doel. Paal!

64e minuut.
Jeleń geeft de bal voor. Szalkowski is nu in balbezit. Szalkowski geeft een hoge lob. Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Lechia 06 Mysłowice 0:12

68e minuut.
Bruzda probeert de bal met de borst te controleren. Jeleń verovert de bal door een tackle van achteren. Jeleń geeft een hoge lob. Bugatto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Lechia 06 Mysłowice 0:13

70e minuut.
Jeleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski speelt de bal door. Łapanka is nu in balbezit. Bugatto is nu in balbezit. Bugatto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriozábal onderschept slim de pass. Berriozábal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bugatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugatto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto geeft een lange en hoge pass. Jeleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jeleń is nu in balbezit. Jeleń probeert naar een medespeler te passen. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Szalkowski de bal. Szalkowski draait met de bal, schiet en ... Cedro bokst de bal weg. Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Dejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łapanka is nu in balbezit. Chodakiewicz rent richting de bal. Bugatto verovert de bal door een tackle van achteren. Bugatto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Lechia 06 Mysłowice 0:14

85e minuut.
Jończy met een sublieme pass. Chodakiewicz rent richting de bal. Chodakiewicz passt de bal in één keer door. Łapanka rent richting de bal. Łapanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Lechia 06 Mysłowice 0:15

87e minuut.
Daar is Łapanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łapanka speelt de bal door. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Siwiński passt de bal in één keer door. Łapanka speelt de bal door. Bugatto heeft problemen om de bal te vangen. Bugatto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Jeleń met een snelle inworp. Łapanka probeert de bal met de borst te controleren. Łapanka passt de bal in één keer door. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciderland 74%, Lechia 06 Mysłowice 26%.
FC Ciderland - Lechia 06 Mysłowice 0:15