Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warsaw Nets FC Ciderland
424 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 26.3
zeer goed Schieten matig
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


11e minuut.
Vrauwdeunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrauwdeunt geeft een hoge lob. Łagódka probeert de bal aan de voet te houden. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Dejko controleert de bal met de borst. Bianchi is nu in balbezit. Dejko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bianchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vrauwdeunt neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Paasimies rent richting de bal. Paasimies geeft de bal voor. Daar is Dejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchi rent richting de bal. Bianchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Paasimies is nu in balbezit. Paasimies probeert naar een medespeler te passen. Bianchi heeft problemen om de bal te vangen. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Pecka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Weler rent richting de bal. Weler geeft een hoge lob. Łagódka kopt de bal weg. Vrauwdeunt rent richting de bal. Vrauwdeunt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Lippke probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paasimies neemt de hoekschop. Bianchi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bianchi is nu in balbezit. Bianchi probeert naar een medespeler te passen. Vrauwdeunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrauwdeunt draait met de bal, schiet en ... Pecka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - FC Ciderland 1:0

28e minuut.
Chwalony probeert naar een medespeler te passen. Vrauwdeunt is nu in balbezit. Daar is Bianchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Pecka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - FC Ciderland 2:0

29e minuut.
Aucello heeft problemen om de bal te vangen. Aucello met een sublieme pass. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrauwdeunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrauwdeunt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - FC Ciderland 3:0

38e minuut.
Weler probeert naar een medespeler te passen. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka speelt de bal door. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Pecka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Paasimies geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chwalony rent richting de bal. Chwalony passt de bal met de wreef. Daar is Bianchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - FC Ciderland 4:0

42e minuut.
Pecka met een harde bal richting middenveld. Chwalony speelt de bal door. Łagódka speelt de bal door. Daar is Vrauwdeunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrauwdeunt schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Nets 20%, FC Ciderland 80%.
Warsaw Nets - FC Ciderland 4:0

54e minuut.
Vrauwdeunt kopt de bal weg. Tromby is nu in balbezit. Bianchi onderschept slim de pass. Vrauwdeunt is nu in balbezit. Vrauwdeunt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - FC Ciderland 5:0

57e minuut.
Schóber met een sublieme pass. Vrauwdeunt is nu in balbezit. Bianchi rent richting de bal. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Vrauwdeunt probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Chwalony kopt de bal weg. Bianchi is nu in balbezit. Klungelig pakt Vrauwdeunt de bal. Bianchi rent richting de bal. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bianchi heeft problemen om de bal te vangen. Dejko is nu in balbezit. Bianchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - FC Ciderland 6:0

63e minuut.
Domide passt de bal zonder na te denken. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrauwdeunt rent richting de bal. Vrauwdeunt draait met de bal, schiet en ... Pecka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - FC Ciderland 7:0

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pecka niet meer kan verder spelen. Cedro komt het veld opgelopen. Cedro trapt de bal weg van het doel. Chwalony kopt de bal weg. Vrauwdeunt rent richting de bal. Vrauwdeunt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Chwalony probeert naar een medespeler te passen. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vrauwdeunt de bal. Vrauwdeunt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cedro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Klungelig pakt Vrauwdeunt de bal. Vrauwdeunt draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dejko de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paasimies zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Łagódka geeft een lange en hoge pass. Bianchi probeert de bal aan de voet te houden. Vrauwdeunt is nu in balbezit. Vrauwdeunt haalt uit met een fantastische trap. Lippke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cedro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - FC Ciderland 8:0

89e minuut.
Cedro trapt de bal weg. Chwalony kopt de bal weg. Daar is Bruzda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchi rent richting de bal. Bianchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - FC Ciderland 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Nets 21%, FC Ciderland 79%.
Warsaw Nets - FC Ciderland 9:0