Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gornik kłodawa Chudzio
kazik neew Tactiek Moja
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.2 gemiddelde waardering 31.5
goed Schieten zwak
goed Passen goed
goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Rywczak onderschept slim de pass. Rywczak met een sublieme pass. Micewicz is nu in balbezit. Micewicz haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - Chudzio 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Karagula de bal. Centanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagula begaat een overtreding. Karagula krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Gilyán speelt de bal door. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz met een sublieme pass. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła haalt uit met een fantastische trap. Jeleń bokst de bal weg.

25e minuut.
Micewicz rent richting de bal. Micewicz geeft een hoge lob. Montilla rent richting de bal. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Felczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pyczółka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Gilyán passt de bal zonder na te denken. Łaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Łaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Daar is Mikita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikita geeft een lange en hoge pass. Car probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Korodowski probeert de bal aan de voet te houden. Garwoła rent richting de bal. Łaszkiewicz speelt de bal door. Berdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Centanni probeert de bal aan de voet te houden. Felczak speelt de bal door. Daar is Car, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fudała bereikt de bal nog maar net als eerste. Micewicz onderschept slim de pass. Micewicz geeft een lange en hoge pass. Montilla is nu in balbezit. Montilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gornik kłodawa 37%, Chudzio 63%.
gornik kłodawa - Chudzio 1:0

48e minuut.
Gilyán rent richting de bal. Szopeński onderschept slim de pass. Szopeński speelt de bal door. Montilla is nu in balbezit. Montilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lloret probeert naar een medespeler te passen. Szopeński is nu in balbezit. Szopeński passt de bal zonder na te denken. Montilla is nu in balbezit. Montilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Montilla kopt de bal weg. Czyrak controleert de bal met de borst. Karagula rent richting de bal. Karagula draait met de bal, schiet en ... Pyczółka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - Chudzio 2:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guzik komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guzik met een snelle inworp. Karagula is nu in balbezit. Karagula geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Montilla de bal onder controle te krijgen. Pyczółka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montilla rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - Chudzio 3:0

80e minuut.
Buitenspel voor Karagula. Goede buitenspelval van de verdediging. Cekiel komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Guzik heeft problemen om de bal te vangen. Guzik passt de bal met de wreef. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro geeft de bal voor. Karagula maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Czyrak is nu in balbezit. Mikita verovert de bal door een tackle van achteren. Mikita passt de bal zonder na te denken. Karagula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - Chudzio 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gornik kłodawa 41%, Chudzio 59%.
gornik kłodawa - Chudzio 4:0