Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gornik kłodawa FC-Madagaskar
kazik neew Tactiek Normal1
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 43.7
solid Schieten good
excellent Passen adequate
solid Verdedigen good


4e minuut.
Tienketo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tienketo passt de bal in één keer door. Dandu rent richting de bal. Dandu schiet op doel. Jeleń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - FC-Madagaskar 0:1

11e minuut.
Karagula is nu in balbezit. Karagula met een sublieme pass. Montilla is nu in balbezit. Montilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gornik kłodawa - FC-Madagaskar 1:1

18e minuut.
Onnela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Micewicz de bal. Micewicz passt de bal in één keer door. Karagula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagula draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Bøgelund met een snelle inworp. Bakos is nu in balbezit. Montilla verovert de bal door een tackle van achteren. Montilla geeft een hoge lob. Karagula krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Micewicz probeert naar een medespeler te passen. Karagula is nu in balbezit. Daar is Karagula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karagula haalt uit met een fantastische trap. Susuzdere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - FC-Madagaskar 2:1

34e minuut.
Montilla passt de bal met de wreef. Daar is Onnela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onnela verovert de bal door een tackle van achteren. Dandu is nu in balbezit. Dandu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gornik kłodawa - FC-Madagaskar 2:2

40e minuut.
Daar is Karagula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Susuzdere verovert de bal door een tackle van achteren. Montilla rent richting de bal. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Sanzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Karagula onderschept slim de pass. Mikita rent richting de bal. Met opzet legt Lizák zijn tegenspeler op de grond. Lizák krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Dandu verovert de bal door een tackle van achteren. Dandu passt de bal zonder na te denken. Krezović rent richting de bal. Krezović schiet op doel. Jeleń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - FC-Madagaskar 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gornik kłodawa 48%, FC-Madagaskar 52%.
gornik kłodawa - FC-Madagaskar 2:3

50e minuut.
Jeleń speelt de bal door. Montilla kopt de bal weg. Klungelig pakt Susuzdere de bal. Karagula rent richting de bal. Karagula schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Susuzdere trapt de bal weg. Krezović kopt de bal weg. Onnela probeert de bal aan de voet te houden. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Krezović is nu in balbezit. Krezović met een sublieme pass. Dandu is nu in balbezit. Dandu draait met de bal, schiet en ... Jeleń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - FC-Madagaskar 2:4

69e minuut.
Emo passt de bal in één keer door. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi probeert naar een medespeler te passen. Krezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezović draait met de bal, schiet en ... Jeleń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Montilla rent richting de bal. Karagula bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Sanzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - FC-Madagaskar 3:4

77e minuut.
Onnela geeft de bal voor. Inworp. Bergnesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krezović is nu in balbezit. Krezović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Jeleń bokst de bal weg.

85e minuut.
Krezović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Navarro rent richting de bal. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Bøgelund geeft een lange en hoge pass. Karagula maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gornik kłodawa 36%, FC-Madagaskar 64%.
gornik kłodawa - FC-Madagaskar 3:4