Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL Kalisz Chudzio
Ex.Du Tactiek Moja
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 30.8
formidable Schieten poor
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Łaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Linkoaho is nu in balbezit. Linkoaho geeft een lange en hoge pass. Risotto rent richting de bal. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Fudała is nu in balbezit. de Vilhena onderschept slim de pass. de Vilhena geeft een hoge lob. Risotto heeft problemen om de bal te vangen. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zangyan rent richting de bal. Zangyan schiet op doel. Pyczółka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Chudzio 1:0

10e minuut.
de Vilhena probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bal speelt de bal door. Zangyan rent richting de bal. Zangyan schiet op doel. Pyczółka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
de Vilhena rent richting de bal. de Vilhena passt de bal in één keer door. Zangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangyan draait met de bal, schiet en ... Pyczółka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Chudzio 2:0

22e minuut.
Bal is nu in balbezit. Bal heeft problemen om de bal te vangen. Bal passt de bal in één keer door. Zangyan heeft problemen om de bal te vangen. Zangyan haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Chudzio 3:0

26e minuut.
de Vilhena met een sublieme pass. Linkoaho is nu in balbezit. Linkoaho probeert naar een medespeler te passen. Zangyan is nu in balbezit. Zangyan schiet op doel. Pyczółka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Gilyán geeft de bal voor. Garwoła kopt de bal weg. Sorek geeft een lange en hoge pass. Bal kopt de bal weg. Zangyan is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bal neemt de hoekschop. Risotto is nu in balbezit. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka bokst de bal weg. Czyrak heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zangyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Pyczółka bokst de bal weg. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Chudzio 4:0

36e minuut.
Linkoaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Linkoaho passt de bal in één keer door. Zangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangyan haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Wysocki onderschept slim de pass. Linkoaho geeft een hoge lob. Car rent richting de bal. Risotto verovert de bal door een tackle van achteren. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka bokst de bal weg.

44e minuut.
Linkoaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Linkoaho passt de bal zonder na te denken. Czyrak heeft problemen om de bal te vangen. Zangyan rent richting de bal. Zangyan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Chudzio 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL Kalisz 39%, Chudzio 61%.
REAL Kalisz - Chudzio 5:0

55e minuut.
Linkoaho rent richting de bal. Linkoaho passt de bal zonder na te denken. Daar is Felczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Chudzio 6:0

56e minuut.
Zangyan passt de bal zonder na te denken. Sorek geeft de bal voor. Bal kopt de bal weg. Zangyan rent richting de bal. Zangyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Bal verovert de bal door een tackle van achteren. Bal met een sublieme pass. Zangyan is nu in balbezit. Zangyan haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Chudzio 7:0

64e minuut.
Felczak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Car de bal. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Chudzio 8:0

66e minuut.
de Vilhena onderschept slim de pass. Bal rent richting de bal. Bal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Risotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bal is nu in balbezit. Bal probeert naar een medespeler te passen. Zangyan rent richting de bal. Zangyan haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Chudzio 9:0

79e minuut.
de Vilhena onderschept slim de pass. de Vilhena geeft een hoge lob. Daar is Car, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Zangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Chudzio 10:0

89e minuut.
Linkoaho met een snelle inworp. de Vilhena heeft problemen om de bal te vangen. de Vilhena geeft een lange en hoge pass. Zangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Chudzio 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL Kalisz 33%, Chudzio 67%.
REAL Kalisz - Chudzio 11:0