Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tytans FC FC Przymorze
eXtreme - rev2.0 Tactiek 532,1
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 56.2
goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


16e minuut.
Klungelig pakt Marthaler de bal. Marthaler passt de bal met de wreef. Kaszubski rent richting de bal. Kaszubski draait met de bal, schiet en ... Tešić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytans FC - FC Przymorze 0:1

27e minuut.
Kaszubski kopt de bal weg. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytans FC - FC Przymorze 0:2

32e minuut.
Marthaler passt de bal in één keer door. Kaszubski rent richting de bal. Kaszubski heeft problemen om de bal te vangen. Kaszubski draait met de bal, schiet en ... Tešić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytans FC - FC Przymorze 0:3

44e minuut.
Facciolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marthaler verovert de bal door een tackle van achteren. Marthaler passt de bal in één keer door. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytans FC 42%, FC Przymorze 58%.
Tytans FC - FC Przymorze 0:3

47e minuut.
Holban bereikt de bal nog maar net als eerste. Holban geeft de bal voor. Crespi verovert de bal door een tackle van achteren. Kotul rent richting de bal. Kotul geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Kanderka rent richting de bal. Kanderka passt de bal in één keer door. Kotul rent richting de bal. Kotul draait met de bal, schiet en ... Majka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Czerwiński kopt de bal weg. Kaszubski heeft problemen om de bal te vangen. Skierka is nu in balbezit. Kaszubski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaszubski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Clostermann geeft een lange en hoge pass. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Holban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holban krijgt een gele kaart. Czerwiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nicpoń neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tytans FC - FC Przymorze 0:4

80e minuut.
Kotul schiet op doel. Na een snelle pass probeert Crespi de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moore neemt de hoekschop. Kanderka krijgt zijn hoofd ertegen. Majka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Czerwiński kopt de bal weg. Daar is Kaszubski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaszubski draait met de bal, schiet en ... Tešić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński geeft een lange en hoge pass. Albuşel heeft problemen om de bal te vangen. Kaszubski is nu in balbezit. Kaszubski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytans FC - FC Przymorze 0:5

88e minuut.
Šimurina passt de bal met de wreef. Kotul is nu in balbezit. Kaszubski is nu in balbezit. Kotul onderschept slim de pass. Kotul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytans FC 44%, FC Przymorze 56%.
Tytans FC - FC Przymorze 0:5