Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Pekaes liverpool gostale
rondel Tactiek liverpool
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
45.2 gemiddelde waardering 39.3
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen goed
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Capra met een sublieme pass. Klungelig pakt Frączczak de bal. Chkaf is nu in balbezit. Frączczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frączczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Capra kopt de bal weg. Frączczak rent richting de bal. Konik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frączczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Capra zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tarnawski bokst de bal weg.

16e minuut.
Główczyk speelt de bal door. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu met een sublieme pass. Główczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Główczyk geeft een lange en hoge pass. Tarnawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Konik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danilović met de inworp. Frączczak rent richting de bal. Frączczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapek is nu in balbezit. Sapek passt de bal in één keer door. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Anh Bảo met een sublieme pass. Capra rent richting de bal. Capra met een sublieme pass. Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak schiet op doel. Tarnawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Anh Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Bảo met een sublieme pass. Danilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilović geeft een hoge lob. Frączczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sapek probeert de bal met de borst te controleren. Capra is nu in balbezit. Sapek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sapek naar de kleedkamers voor een vroege douche. Capra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Główczyk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Konik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frączczak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konik. Konik krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Główczyk passt de bal zonder na te denken. Żebro met een sublieme pass. Klungelig pakt Coposu de bal. Capra rent richting de bal. Capra schiet op doel. Tarnawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Chkaf geeft een hoge lob. Główczyk rent richting de bal. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu geeft een hoge lob. Konik onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Danilović zal de hoekschop nemen. Davis rent richting de bal. Frączczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frączczak draait met de bal, schiet en ... Tarnawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pekaes 30%, liverpool gostale 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Pekaes - liverpool gostale 0:0

48e minuut.
Główczyk kopt de bal weg. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu probeert naar een medespeler te passen. Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Lizarzuay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Główczyk rent richting de bal. Główczyk speelt de bal door. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Anh Bảo speelt de bal door. Główczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dragomirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu geeft een lange en hoge pass. Frączczak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pekaes 41%, liverpool gostale 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Pekaes - liverpool gostale 0:0