Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mrówkojad Sheffield Wednesday F.C.
nowa taktyka Tactiek podst.
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 26.1
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen redelijk


17e minuut.
Daar is Tima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tima onderschept slim de pass. Tima schiet op doel. Šestakovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Sheffield Wednesday F.C. 1:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Subev met de inworp. Belu rent richting de bal. Immersi verovert de bal door een tackle van achteren. Immersi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Nion krijgt zijn hoofd ertegen. Šestakovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Zékány geeft een lange en hoge pass. Hendriksen is nu in balbezit. Mathé begaat een overtreding. Mathé krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Immersi rent richting de bal. Immersi passt de bal met de wreef. Tima heeft problemen om de bal te vangen. Tima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Sheffield Wednesday F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 32%, Sheffield Wednesday F.C. 68%.
Mrówkojad - Sheffield Wednesday F.C. 2:0

46e minuut.
Falardo is nu in balbezit. Nion verovert de bal door een tackle van achteren. Immersi is nu in balbezit. Nion is nu in balbezit. Nion schiet op doel. Šestakovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Poeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tima is nu in balbezit. Tima draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Sheffield Wednesday F.C. 3:0

47e minuut.
Klungelig pakt Castaño de bal. Belu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nion rent richting de bal. Nion schiet op doel. Šestakovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Sheffield Wednesday F.C. 4:0

57e minuut.
Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi verovert de bal door een tackle van achteren. Poeira begaat een overtreding. Immersi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mathé komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Immersi probeert naar een medespeler te passen. Nion is nu in balbezit. Nion speelt de bal door. Tima bereikt de bal nog maar net als eerste. Tima haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Nion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nion met een sublieme pass. Tima bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi draait met de bal, schiet en ... Šestakovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - Sheffield Wednesday F.C. 5:0

85e minuut.
Subev rent richting de bal. Subev geeft een lange en hoge pass. Kaczmarczyk speelt de bal door. Nion bereikt de bal nog maar net als eerste. Nion draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Šestakovas trapt de bal weg van het doel. Ristevski kopt de bal weg. Immersi speelt de bal door. Nion is nu in balbezit. Nion draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Šestakovas trapt de bal weg. Daar is Clery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathé rent richting de bal. Mathé passt de bal zonder na te denken. Immersi speelt de bal door. Šestakovas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 34%, Sheffield Wednesday F.C. 66%.
Mrówkojad - Sheffield Wednesday F.C. 5:0