Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheffield Wednesday F.C. Mrówkojad
podst. Tactiek nowa taktyka
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 44.8
adequate Schieten very good
adequate Passen average
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Gyurcsányi rent richting de bal. Gyurcsányi met een sublieme pass. Kök rent richting de bal. Bojadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojadžić schiet op doel. Buzescu bokst de bal weg.

8e minuut.
Pankoke onderschept slim de pass. Zékány bereikt de bal nog maar net als eerste. Zékány passt de bal zonder na te denken. Pankoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankoke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ristevski passt de bal in één keer door. Bojadžić is nu in balbezit. Subev rent richting de bal. Subev passt de bal met de wreef. Dejonghe is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - Mrówkojad 0:1

15e minuut.
Mathé rent richting de bal. Kuşçu onderschept slim de pass. Kuşçu geeft een hoge lob. Zékány is nu in balbezit. Zékány passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pankoke is nu in balbezit. Pankoke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sheffield Wednesday F.C. - Mrówkojad 1:1

16e minuut.
Mathé met een sublieme pass. Subev is nu in balbezit. Subev passt de bal zonder na te denken. Bojadžić rent richting de bal. Bojadžić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kaczmarczyk geeft de bal voor. Leskó kopt de bal weg. Szynalewski heeft problemen om de bal te vangen. Pankoke is nu in balbezit. Pankoke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Kuşçu geeft een lange en hoge pass. Leskó rent richting de bal. Bojadžić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bojadžić krijgt een gele kaart. Leskó wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Subev passt de bal met de wreef. Szynalewski probeert naar een medespeler te passen. Ristevski geeft een hoge lob. Dejonghe is nu in balbezit. Dejonghe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Dejonghe schiet op doel. Bosanac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dejonghe rent richting de bal. Dejonghe draait met de bal, schiet en ... Buzescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - Mrówkojad 1:2

28e minuut.
Mathé rent richting de bal. Kuşçu onderschept slim de pass. Kaczmarczyk met een sublieme pass. Kuşçu geeft een hoge lob. Pankoke maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Immersi is nu in balbezit. Leskó verovert de bal door een tackle van achteren. Leskó met een sublieme pass. Pankoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankoke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Immersi rent richting de bal. Immersi geeft een hoge lob. Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe schiet op doel. Buzescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - Mrówkojad 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheffield Wednesday F.C. 48%, Mrówkojad 52%.
Sheffield Wednesday F.C. - Mrówkojad 1:3

53e minuut.
Bosanac kopt de bal weg. Klungelig pakt Falardo de bal. Subev rent richting de bal. Subev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kök de bal onder controle te krijgen. Buzescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kuşçu met de inworp. Ghigliani is nu in balbezit. Zékány begaat een overtreding. Zékány krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Bojadžić heeft problemen om de bal te vangen. Bosanac verovert de bal door een tackle van achteren. Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe draait met de bal, schiet en ... Buzescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield Wednesday F.C. - Mrówkojad 1:4

65e minuut.
Klungelig pakt Dejonghe de bal. Subev bereikt de bal nog maar net als eerste. Subev passt de bal in één keer door. Bojadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojadžić draait met de bal, schiet en ... Buzescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dejonghe is nu in balbezit. Dejonghe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Subev bereikt de bal nog maar net als eerste. Subev passt de bal in één keer door. Bosanac rent richting de bal. Bojadžić verovert de bal door een tackle van achteren. Bojadžić draait met de bal, schiet en ... Buzescu bokst de bal weg.

70e minuut.
Subev controleert de bal met de borst. Subev passt de bal met de wreef. Tavacı probeert de bal aan de voet te houden. Dejonghe rent richting de bal. Dejonghe haalt uit met een fantastische trap. Buzescu bokst de bal weg.

76e minuut.
Pankoke is nu in balbezit. Ristevski rent richting de bal. Pankoke begaat een overtreding. Pankoke krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Inworp. Kök met de inworp. Immersi met een sublieme pass. Bojadžić rent richting de bal. Bojadžić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Immersi speelt de bal door. Falardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristevski probeert naar een medespeler te passen. Bojadžić is nu in balbezit. Bojadžić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavacı rent richting de bal. Dejonghe verovert de bal door een tackle van achteren. Dejonghe passt de bal zonder na te denken. Subev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheffield Wednesday F.C. 52%, Mrówkojad 48%.
Sheffield Wednesday F.C. - Mrówkojad 1:4