Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tytans FC Stettin Garden 2050
eXtreme - rev2.0 Tactiek 777
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
50 gemiddelde waardering 59.3
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Pineau passt de bal in één keer door. Skręt probeert naar een medespeler te passen. Eidery rent richting de bal. Kanderka verovert de bal door een tackle van achteren. Kanderka haalt uit met een fantastische trap. Gierus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kanderka heeft problemen om de bal te vangen. Skręt rent richting de bal. Kanderka maakt een afschuwelijke overtreding. Kanderka krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Savola geeft een hoge lob. Potouridis kopt de bal weg. Albuşel rent richting de bal. Urbaneja verovert de bal door een tackle van achteren. Urbaneja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Holban de bal onder controle te krijgen. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis schiet op doel. Tešić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Facciolo rent richting de bal. Potouridis verovert de bal door een tackle van achteren. Potouridis met een sublieme pass. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Pineau is nu in balbezit. Pineau passt de bal zonder na te denken. Facciolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis onderschept slim de pass. Potouridis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Meleşteu met een sublieme pass. Fischer met een sublieme pass. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis draait met de bal, schiet en ... Tešić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tytans FC - Stettin Garden 2050 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytans FC 57%, Stettin Garden 2050 43%.
Tytans FC - Stettin Garden 2050 0:1

66e minuut.
Savola is nu in balbezit. Savola geeft een lange en hoge pass. Albuşel is nu in balbezit. Urbaneja onderschept slim de pass. Urbaneja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urbaneja zal de hoekschop nemen. Facciolo heeft problemen om de bal te vangen. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tytans FC - Stettin Garden 2050 0:2

77e minuut.
Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja verovert de bal door een tackle van achteren. Skierka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urbaneja raakt geblesseerd tijdens het duel. Urbaneja legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tešić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Albuşel controleert de bal met de borst. Meleşteu onderschept slim de pass. Meleşteu geeft de bal voor. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Pineau rent richting de bal. Pineau geeft een hoge lob. Eidery is nu in balbezit. Kanderka onderschept slim de pass. Kanderka haalt uit met een fantastische trap. Gierus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Pineau passt de bal in één keer door. Šimurina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Begnis. Šimurina raakt geblesseerd tijdens het duel. Šimurina komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Šimurina bereikt de bal nog maar net als eerste. Begnis onderschept slim de pass. Begnis geeft een lange en hoge pass. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tytans FC 39%, Stettin Garden 2050 61%.
Tytans FC - Stettin Garden 2050 0:2